reklama
justi82
Kubusiowa mama
Jestem. U siostry z dzieciaczkami siedziałam do 18. W domu byłam koło 19. Jeszcze poszłam na mały spacer z koleżanką. Padam na pysio. Młody śpi.
Aga, gratuluję ząbków!!!! U nas Kuba do 1,5 roku miał całą szczenę a do 2 lat włącznie z 5-kami.
Edysiek, ja bób lubię, ale za rabarbarem nie przepadam...
Bobo, lecę doczytać
Bietka, widziałam już wcześniej. Super się dzieje...
Aga, gratuluję ząbków!!!! U nas Kuba do 1,5 roku miał całą szczenę a do 2 lat włącznie z 5-kami.
Edysiek, ja bób lubię, ale za rabarbarem nie przepadam...
Bobo, lecę doczytać
Bietka, widziałam już wcześniej. Super się dzieje...
gosiulek73
mama K&K&A
Edysiek często je nawilżaj balsamami etc.
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
dziewczynki gdzie polecacie jechac nad morze? jakie miasto ? moze macie jakies namiasry na fajne domki nad morzem?
justi82
Kubusiowa mama
Bobo, my byliśmy we Władysławowie, fajne miasteczko CZWÓRKA Ewa Czaj - Władysławowo - Nad morzem - Noclegi - wczasy ale dośc dawno. Właścicielka baaaardzo miła.
Edysiek ja używam kosmetyków do pięt. Podobno rewelacyjny jest ten: Scholl, Krem na pękające pięty (stara formuła) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Uciekam spać!
Edysiek ja używam kosmetyków do pięt. Podobno rewelacyjny jest ten: Scholl, Krem na pękające pięty (stara formuła) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Uciekam spać!
Ostatnia edycja:
bobofrutek
dzien dobry
ja znow wstalam z bolem brzucha i siedzialam na kibelku ja nie wiem co jest moze to zelazo mi nie sluzy? ale wczoraj wieczorem zapomnialam wziac wiec to chyba nie to. jadlam loda wczoraj, moze po tym lodzie? ale m tez jadl i jemu nic nie jest. jeszcze brakuje mi tego ze lodow nie bede mogla jesc no albo to zelazo taka rewoluje robi. sama juz nie wiem.
milego dnia wszystkim
ja znow wstalam z bolem brzucha i siedzialam na kibelku ja nie wiem co jest moze to zelazo mi nie sluzy? ale wczoraj wieczorem zapomnialam wziac wiec to chyba nie to. jadlam loda wczoraj, moze po tym lodzie? ale m tez jadl i jemu nic nie jest. jeszcze brakuje mi tego ze lodow nie bede mogla jesc no albo to zelazo taka rewoluje robi. sama juz nie wiem.
milego dnia wszystkim
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Bobo to może rzeczywiście od tego żelaza skoro wcześniej nie miałaś rewolucji.
To może musisz zmienić żelazo na inne albo coś osłonowego brać.
Ja właśnie siedzę na allegro i szukam plecaka dla Angeli. A problem mam, bo musi być duży a musi być też z obrazkiem (pieskiem). I dobrze jakby do tego jeszcze piórnik był.
Bobo to może rzeczywiście od tego żelaza skoro wcześniej nie miałaś rewolucji.
To może musisz zmienić żelazo na inne albo coś osłonowego brać.
Ja właśnie siedzę na allegro i szukam plecaka dla Angeli. A problem mam, bo musi być duży a musi być też z obrazkiem (pieskiem). I dobrze jakby do tego jeszcze piórnik był.
bobofrutek
edyta no mysle ze to od zelaza bo od czego innego? zawsze jadlam lody i nic mi nie bylo, wiec to chyba nie po lodach. sama nie wiem co zrobic? czy wziac to zelazo dzis czy nie?
reklama
Edysiek
odkrywca
Bobo skoro masz brać to bierz.
Ale może zapytaj w aptece czy jest jakieś inne, może w płynie nie będzie tak na Ciebie działać.
Ale może zapytaj w aptece czy jest jakieś inne, może w płynie nie będzie tak na Ciebie działać.