reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem. U siostry z dzieciaczkami siedziałam do 18. W domu byłam koło 19. Jeszcze poszłam na mały spacer z koleżanką. Padam na pysio. Młody śpi.
Aga, gratuluję ząbków!!!! U nas Kuba do 1,5 roku miał całą szczenę a do 2 lat włącznie z 5-kami.
Edysiek, ja bób lubię, ale za rabarbarem nie przepadam...
Bobo, lecę doczytać
Bietka, widziałam już wcześniej. Super się dzieje...

Ostatnia edycja:
edysiek ja kupiłam tarkę z pumeksem w rossmanie- rewelacja, sama starłam naskórek i mam krem nivelazione
thumb31_8900232.jpg

nivelazione-krem-na-pekajace-piety.jpg

bobo ja nie znam :(

wszyscy śpią... dobranoc :*

Ostatnia edycja:
dzien dobry :)

ja znow wstalam z bolem brzucha i siedzialam na kibelku :( ja nie wiem co jest :( moze to zelazo mi nie sluzy? ale wczoraj wieczorem zapomnialam wziac wiec to chyba nie to. jadlam loda wczoraj, moze po tym lodzie? ale m tez jadl i jemu nic nie jest. jeszcze brakuje mi tego ze lodow nie bede mogla jesc :baffled: no albo to zelazo taka rewoluje robi. sama juz nie wiem.

milego dnia wszystkim

Witam :-)
Bobo to może rzeczywiście od tego żelaza skoro wcześniej nie miałaś rewolucji.
To może musisz zmienić żelazo na inne albo coś osłonowego brać.

Ja właśnie siedzę na allegro i szukam plecaka dla Angeli. A problem mam, bo musi być duży a musi być też z obrazkiem (pieskiem). I dobrze jakby do tego jeszcze piórnik był.

edyta no mysle ze to od zelaza bo od czego innego? zawsze jadlam lody i nic mi nie bylo, wiec to chyba nie po lodach. sama nie wiem co zrobic? czy wziac to zelazo dzis czy nie?

reklama
Do góry