reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

jestem ledwo żywa jaki skwar na polu dzieciaki już wykapane zaraz ja ide bo się rozpłynę

Aniś rozumie, szkoda że Zosieńka się tak męczy:(

ja używam pampers zielonych, miałam też dzidziusie chyba i dla mnie super są dady z biedronki

reklama
Huggiesy porazka, mozna je wyciskac takie mokre. Nivea za suche, cleanic dzidzius poki co najlepsze, pampersy tez ok, choc bardziej mokre i Zosia okropnie sie darla. Mysle nad podgrzewaczem do chustek, ale to pewnie tylko gadzet.

Kregoslup mi wysiada, a m do 22 w pracy. Terapeuta rodzinny, ktory nie ma czasu dla swojej rodziny...wymusilam na nim rezygnacje z jednej poradni na wakacje.

Mam kryzys dziewczyny, przez to odstawianie mm Zosia ciagle chce ssac, wykoncze sie z bolu kregoslupa albo w desperacji dam smoczka

anisiaj wiem, ze nie chcesz smoczka ale jesli tak dalej bedzie to sie Kochana wykonczysz. moze faktycznie daj jej smoczka? gorzej jak zacznie kciuk ssac zamiast smoczka.

aga dokładnie, upał - ma być gorzej :(

bobo u nas zaczyna się jazda z "3" nie wiem czemu tak dają mu w kość dolne "3" - skoro podobno górne są najgorsze :(

aniś albo zaspokaja też pragnienie w taki upał - przytulam i nie dziwię Ci się że masz kryzys - ale podziwiam za wytrwałość i walkę o karmienie piersią... popatrz jaka jesteś dzielna !!!!

dziewczyny od kiedy można dać dziecku owoce do samodzielnego gryzienia ? np ćwiartkę jabłka ? boję się zakrztuszenia :(

Ostatnia edycja:
Bobo z wielu powodow, glownie emocjonalnych, ale tez zdrowotnych. Na parenting.pl jest fajny artykul, wygoogluj sobie jak masz ochote, nie mam linku, bo pisze z tel.

Bietka, ehhh dzieki za wsparcie. Teraz jak juz mam pokarm, to nie moglabym sie poddac. Masz racje z tym upalem, moze o picie jej chodzi, a moze ma glodowy kryzys przez mniej mm.

no właśnie bobo może to sposób na owoce ???? nie wiem czy dać mu jabłko ?
anisiaj ! głowa do góry - nie pierwsza i nie ostatnia chwila kryzysowa :-( ale dajemy radę !!! kto jak nie my :happy:;-)

reklama
Do góry