reklama
Huggiesy porazka, mozna je wyciskac takie mokre. Nivea za suche, cleanic dzidzius poki co najlepsze, pampersy tez ok, choc bardziej mokre i Zosia okropnie sie darla. Mysle nad podgrzewaczem do chustek, ale to pewnie tylko gadzet.
Kregoslup mi wysiada, a m do 22 w pracy. Terapeuta rodzinny, ktory nie ma czasu dla swojej rodziny...wymusilam na nim rezygnacje z jednej poradni na wakacje.
Mam kryzys dziewczyny, przez to odstawianie mm Zosia ciagle chce ssac, wykoncze sie z bolu kregoslupa albo w desperacji dam smoczka
Kregoslup mi wysiada, a m do 22 w pracy. Terapeuta rodzinny, ktory nie ma czasu dla swojej rodziny...wymusilam na nim rezygnacje z jednej poradni na wakacje.
Mam kryzys dziewczyny, przez to odstawianie mm Zosia ciagle chce ssac, wykoncze sie z bolu kregoslupa albo w desperacji dam smoczka
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
anisiaj wiem, ze nie chcesz smoczka ale jesli tak dalej bedzie to sie Kochana wykonczysz. moze faktycznie daj jej smoczka? gorzej jak zacznie kciuk ssac zamiast smoczka.
bobofrutek
anisiaj a czemu w ogole nie chcesz dawac smoczka?
bietka84
szczęśliwa :)
aga dokładnie, upał - ma być gorzej
bobo u nas zaczyna się jazda z "3" nie wiem czemu tak dają mu w kość dolne "3" - skoro podobno górne są najgorsze
aniś albo zaspokaja też pragnienie w taki upał - przytulam i nie dziwię Ci się że masz kryzys - ale podziwiam za wytrwałość i walkę o karmienie piersią... popatrz jaka jesteś dzielna !!!!
dziewczyny od kiedy można dać dziecku owoce do samodzielnego gryzienia ? np ćwiartkę jabłka ? boję się zakrztuszenia
bobo u nas zaczyna się jazda z "3" nie wiem czemu tak dają mu w kość dolne "3" - skoro podobno górne są najgorsze
aniś albo zaspokaja też pragnienie w taki upał - przytulam i nie dziwię Ci się że masz kryzys - ale podziwiam za wytrwałość i walkę o karmienie piersią... popatrz jaka jesteś dzielna !!!!
dziewczyny od kiedy można dać dziecku owoce do samodzielnego gryzienia ? np ćwiartkę jabłka ? boję się zakrztuszenia
Ostatnia edycja:
bobofrutek
bietka wg tej diety btw jak dziecko samo siedzi. ja daje julce banana trzymam jej i ona sobie gryzie a co ma za duzo to mi wypluje.
Bobo z wielu powodow, glownie emocjonalnych, ale tez zdrowotnych. Na parenting.pl jest fajny artykul, wygoogluj sobie jak masz ochote, nie mam linku, bo pisze z tel.
Bietka, ehhh dzieki za wsparcie. Teraz jak juz mam pokarm, to nie moglabym sie poddac. Masz racje z tym upalem, moze o picie jej chodzi, a moze ma glodowy kryzys przez mniej mm.
Bietka, ehhh dzieki za wsparcie. Teraz jak juz mam pokarm, to nie moglabym sie poddac. Masz racje z tym upalem, moze o picie jej chodzi, a moze ma glodowy kryzys przez mniej mm.
reklama