reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem

m pojechał:( już tęsknie

Bietka u mnie też tak gorąco a jeszcze na 16 ide na piknik rodzinny do przedszkola chyba tam jajo zniosę na taki upał

Bobo dobrze że lepiej się czujesz

Anisiaj a mówiłaś że Zosia robi często kupki po piersi???

Smerfi dostał szlaban na telewizor kompa i x boxa a teraz to już w ogóle sobie nie pogra bo zepsuł nam się telewizor i do puki nie kupimy nowego nie będzie grał na x boxie

aga, ale już nie robi. karmiłaś piersią to wiesz,ze może być 10 dziennie albo jedna na 7 dni. poza tym mówiłam o czymś innym - jak zacznie się najadać z piersi, będzie dużo kup i tak było, kilka przełomowych dni, po których lekarka uznała,ze zaczyna najadać się piersią i czas odstawić. teraz przy odstawianiu mm kup będzie mniej, zanim jej się to wszystko unormuje.

bobo,
już nie

dziewczyny, jakich chusteczek nawilżających używacie? testowałam premium care, nivea, huggies i teraz cleanic. te ostatnie póki co wiodą prym, ale może Wy macie jakieś hity

Ostatnia edycja:
Moje dziecko nie za bardzo tolerowało chusteczki. Przez około 2 miesiące było ok, ale potem pojawiła się odparzona pupa. Pediatra powiedział, żeby nie używać chusteczek, tylko po każdej zmianie pieluchy - woda i mydło. I w ten sposób już nigdy nie było odparzeń. A chusteczek używalismy w wyjątkowych przypadkach. No i potem do buźki i rączek.

My używaliśmy pampers w jasnym opakowaniu i tych zielonych. Wypróbowałam huggisów ale są strasznie mokre. Inne dla mnie były za suche.

reklama
Do góry