reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Bobo wspolczuje :-(

Edysiek ale mi ochoty narobilas na skrzydelka pikantne mmmmm , chyba sobie zrobie .m ma dzis grochowke fuj ja jej nie tylam to zrobie sobie skrzydelkowa uczte :-)

reklama
bobo :( kuruj się i lekkostrawna dietka :(

smerfie chciałabym się oszczędzać ale przy I się nie da ;) szkoda mi pogody .. zresztą w domu też się za nim na tuptam :)

dziś podejmujemy ostateczną decyzję co do fotelika .... w środę m ma wolne i jedziemy go w końcu kupić ;-)

Bobo zdrówka, oby jak najszybciej przeszło.
Bietka to posmaruj czymś chociaż.
Smerfetka o a ja bym zjadła grochówki :tak:
Ja jestem wszystkożerna, gorzej z resztą rodziny. Mąż czasem pokręci nosem, ale raczej zje wszystko. Za to córa jest wybredna strasznie i staram się robić to co lubi. Nie raz słyszałam opinie, że jak głodne to zje wszystko i nie patrzeć na jej kaprysy :crazy: tak jasne :realmad: To taki typ, że cały dzień może nic nie zjeść i jest dobrze. W każdym razie kiedyś tak było, niejadek był straszny. Teraz już je w miarę normalnie, ale jak czegoś nie lubi to nie ruszy i już.

mamy taki typ :

maxi cosi - ten co Ty i aniś polecacie - pearl musi mieć bazę family fix - tobi nie
romer trifix - najdroższy ale ma mocowanie isofix bez bazy - fajne rozwiązanie
recaro young sport :)

edysiek smaruje altacetem w żelu , on ma mentol super chlodzi i przestaje boleć na chwilkę :))))

Witam sie i ja,

Ja ciagle w koszuli, do 11 walka o kupe, teraz mala ciagnie, a ja zdycham z glodu ;) u nas bardzo goraco, nie zdazylam wyjsc, wiec teraz dopiero pod wieczor.

Bietka, trudny wybor, ja bym dolozyla do tego bez bazy,zeby Igi mogl jezdzic np z dziadkami, bez kombinowania, przepinania bazy itd.

Bobo, brrr moze mleko mieli zepsute i tak Was "popiescilo". Dobrze,ze juz lepiej.

Smerfie, widzialam rano na g. Ciesze sie,ze zapadla jakas decyzja, przynajmniej myslenie masz z glowy.

aniś u mnie 30 st w cieniu :-( byłam rano - zdjęcia na g :) a teraz też czekam gdzieś do 17 na spacer - jutro ma być 34 st :szok: co do przepinania fotelika masz racje ale myślę że mogę wykorzystać ten beznadziejny co mamy teraz w awaryjnej sytuacji u dziadków, jak raz na ruski rok się w nim przejdzie to mam nadzieje nic się nie stanie, tylko dziadek się namęczy mocując go pasami :-)
aniś Z. jest już tylko na piersi??? po bebilonie ma takie zaparcia ???

reklama
bietka nie ma zaparc, tylko ma coraz wiecej piersi, a przez to rzadziej kupy i dramatyzuje przy tym strasznie. bebilon ma juz tylko 4 razy dziennie i scodzimy dalej po 30 ml

Do góry