reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj, wróżę:))) że spokojny obiad w restauracji będzie jeszcze w 2013 roku:)))) jak tylko unormuje się jedzonko z cycka Zosi i gdy wprowadzisz inne jedzonko:)

bobo oj jestem na drineczka- silna jest Julka :) szybko jej idzie wszystko :) zdolna po mamie :)
moje plany to wesele i odpoczynek po nim a w niedzielę obiad u teściów :/

anisiaj heh - spokojnie obstawiam że na wiosnę 2014 wyjdziesz :tak:;-);-);-)

aga a może domi tęskni za tatą i dlatego tak rozrabia- hehehe pamiętam takie kiwanie na czworakach :)

bietka no zaskakuje mnie to moje dziecko. w dzien swojej 5-miesiecznicy usiadla juz sama tzn sama bez podpacia. w dzien 6-miesiecznycy wstaje na nogi. co bedzie pozniej :-D

bobo, nic nie będzie, jedynie bezsenne noce, guzy na czole i bolący kręgosłup od biegania za nią ;)

taaaaaaaa Zosia domatorka, a matka głoduje ;)

bobo, ja mam plany - karmienie, karmienie, karmienie, zapisywanie karmienia, karmienie, laktator, mycie laktatora, karmienie ;) coś do picia mówisz? zapraszam na herbatkę laktacyjną, mój hit ;P

anisiaj ale urozmaicony masz weekend :) łohohoho się będzie działo :)))))))) między karmieniami sms do bietki jak się bawi :) :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry