reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo ma dwa na dole i górne jedynki wyjdą na dniach, nie raczkuje potrafi się postawić na czworaka i kiwa się do przodu i do tyłu w takiej pozycji, za to siedzenie opanował do perfekcji:)

Bobo nie potrafi sam siadać leży na boku i zaczyna dźwigać głowę i barki więc podejrzewam ze niedługo dojdzie jak to się robi:)

Kuba też już wykąpany i m go próbuje wyciszyć i uśpić. Tylko słyszę jak Kubek dopytuje "a gdzie się mama położy":)

W temacie jedzenia-mama zaprosila mnie na obiad, poszlysmy do knajpki obok domu, siedzimy w ogrodku,czekamy na jedzenie a tu Zosiowy alarm. Nic nie dalo wozenie,wiec siup zaslonilam ja chusta i karmie. Skonczyla, odlozylam ja, znowu ryk. Wiec zjadlam na stojaco i biegiem do domu. Nigdy nie zapomne mojego wyjscia do restauracji, pierwsze po porodzie i cos czuje,ze ostatnie do 2016 roku ;)

Smerfie, to ciasto jest ponoc pycha, fumfela czesto robi.

Bietka, jedz ten serek, m moze sobie kupic. Obiad u tesciow, marzenie...;)

Bobo, no szaleje Juliska, szaleje ;)

reklama
Do góry