reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Brynkot ;)

Bietka, znalazlas te puzzle? Ja dzisiaj widzialam nietoksyczne na mamagama.pl ale za taka kase,ze glowa mala.

Gosiu, a jak Twoje sprawy zdrowotne?

reklama
są na allegro za 70 zł i napisane jest że nie zawierają formamidu czy jak to się tam nazywa....
nie wiem, cały dzień o nim myślę :-D:tak: ten sen był taki realny :-p:-p:-p

Jestem. Właśnie wstawiłam sernik z rosą do piekarnika....
Aga, Anisiaj, moja kuzynka 2 dzieci karmiła praktycznie od 2tygodnia życia mm. Obaj chłopcy do 3 mca mieli mega kolki, czego to ona nie kupowała na nie. Teraz jej szwagierka karmi tylko mm i mała ma kolki.
Znajoma karmiła tylko piersią i jej córka miała prze mega kolki, po 1,5 godziny się zwijała z bólu. Tu nie ma znaczenia czy dziecko jest na mm czy na piersi. Tak jak pediatra mówi-niedojarzałość układu jest tu przyczyną. Natomiast u nas kolek jako takich nie było, jedynie jak kiedyś pisałam kolka była po nabiale i bułkach z ziarnem. Każde dziecko może dodatkowo zareagować silniej na coś innego. I myślę że lód wodny nie był przyczyną.
Edyta, ja ćwiczyłam z Ewą:) ale ostatnio coś motywacja mi spadła:/ Dzisiaj idę na rowerze pojezdzić. Ale nawet wczoraj myślałam o ewie:) Z sygnaturkę wczoraj zmieniałam, dlatego gdzieś ci uciekła:)
Aga, a to mały cwaniaczek:))
Gosia, o czym ty mówisz...współpraca dziadków z rodzicami?????? :-):-):-):-)

tak kupię je :)
tak karateka może mnie killing :) :-D no co ja poradzę... napewno tak macie że czasem jak Wam się coś (ktoś) śni to cały dzień o tym myślicie :)

reklama
Któraś pytała o Kubę, normalnie zdrowe dziecko. Zero gorączki, bólu, troszkę ma karat, ale nie jakiś mocny.
Bietka, Aga, zabierajcie sobie burzę z powrotem! już się ciemno robi:(
Anisiaj:))) ja pamiętam jak byłam może w 4 mc ciąży i wsiadłam na rower na podwórku:) takie dziwne uczucie to było. Brzuch ku dołowi ciągnął.

Do góry