reklama
Smerfetka*
Fanka BB :)
Lekarzowi ufac trzeba bo inaczej bez sensu do niego chodzic.
Aga, bardzo cenie sobie Wasze rady, ale kazda sytuacja jest inna. Moje dziecko ma piers plus mm, do tego jest karmione przez rurke, jest wczesniakiem, a ja jem bardzo zdrowo. Patrze co zjadlam, co moglo jej zaszkodzic. Ok, wczoraj to byl lod, ale co w innych dniach? Wierze,ze lekarka znajac nasza sytuacje wie co robi. Moze Zos jest w tych 30% co maja kolke z niedojrzalosci, a moze wpada jej duzo powietrza przez ta rurke a moze ja cos jem, pojecia nie mam. Mimo wszystko daje sobie margines,ze to nie moja wina, bo robie co moge, a ona nadal ma kolki i nic jej nie pomaga, ani kropelki ani zadna rada (poza suszarka, ale dziala na chwile).
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
edyta to justi miala ze cwiczy z ewa. ja tez z nia cwiczylam ale teraz nie mam jak bo bo 1 julka mi marudzi a po 2 detkowata jestem
moja kolezanka tez karmi piersia i je wszystko. nie ma konkretnej diety. lekarz powiedzial tak jak w przypadku anisiaj zeby jesc wszystko. wiadomo ze zdrowo i w ogole. ale wlasnie ze jedzenie przez matke wszystkiego nie stosowanie jakich diet itp jest najepsze dla dziecka.
ja pospalam troche ale to za malo. jeszcze bym spala ........
moja kolezanka tez karmi piersia i je wszystko. nie ma konkretnej diety. lekarz powiedzial tak jak w przypadku anisiaj zeby jesc wszystko. wiadomo ze zdrowo i w ogole. ale wlasnie ze jedzenie przez matke wszystkiego nie stosowanie jakich diet itp jest najepsze dla dziecka.
ja pospalam troche ale to za malo. jeszcze bym spala ........
bobofrutek
anisiaj i moze przez tarczyce schudnac nie moge?
Aga1402
Fanka BB :)
Anisiaj ale ja nie powiedziałam że nie jesz zdrowo chodziło mi tylko o to ze czasem dziecko nie toleruje niektórych pokarmów Ty możesz nie jeść cytrusów a równie dobrze może jej zaszkodzić co innego co dla Ciebie jest zdrowe dlatego pytamy co jesz ja po prostu z doświadczenia wiem że kolki przeważnie są z tego co je mama a potem ewentualnie tak jak mówisz z niedojrzałości itd
bobofrutek
anisiaj a to na tarczyce pokaze ze mam zeswirowane cykle? czy jakies inne badania musiabym zrobic?
reklama
Bobo, nie pokaze, ale jak wyjdzie zle, to pojdziesz do endo i Cie pokieruje co dalej.
Aga, pediatrzy mowia,ze jest odwrotnie, kolki rzadko sa od jedzenia matki. Gdyby to byla glowna przyczyna, to dzieci mm nie mialyby kolek. Ja nie wiem na ile u nas klopot robi ten mix-mleko moje i mm, ehhh ciezkie te kolki.
Aga, pediatrzy mowia,ze jest odwrotnie, kolki rzadko sa od jedzenia matki. Gdyby to byla glowna przyczyna, to dzieci mm nie mialyby kolek. Ja nie wiem na ile u nas klopot robi ten mix-mleko moje i mm, ehhh ciezkie te kolki.