reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Co to sa te poznanskie naramki?;) rozumiem, ze ramiaczka?:)

Witam sie i ja. Jeszcze ze szpitala. Mialam usg, ale mrukowata baba robila i wiem tylko, ze Zosia jest Zosia i ze ma dwie nerki ;) reszte dowiem sie z wypisu. Na obchodzie pytali mnie czy chce u nich rodzic, co za pytanie?;) powiedzialam, ze tak i wyznacza mi dzisiaj date cc. No i dzis do domu, a tam, uwaga uwaga, mam lezec :)

Jejku, ale jestem do tylu! Uprzejmie prosze o skrotaaaaa ;)

reklama
Powiedzieli mi, ze moge do tej daty nie dotrwac ze wzgledu na wade, ale juz bede wpisana na cc, wiec jakby cos sie dzialo, to pedem tutaj. Zosia ma taki piekny nosek, nie wiem po kim, bo my mamy takie kartofle ;)

I prosze nie udawac, ze nie widzicie prosby o skrot ;p

anisiaj dzis w dzien dobry tvn pokazywali gospodarsto ktore uprawia ekologiczne naturalne warzywa . mozna u nich zamowic z dostawa do domu :))))) dzialaja w waraszwie i okolicach .

oto skrot :)

marta z Olinkiem w domu siedziala bo mial wysoka goraczke i teraz wyszla mu wysypka ( typowa trzydniowka)
justi zalatana nie ma czasu sie w tylek podrapac bo ciagle gdzies cos zalatwia.
bietka obiija sie jak zawsze :-D chodzi z Igim na spacerki i spala w ten sposob zbedne kalorie
bobo jak to bobo. niby dieta ale ciastczko kusi :)
anisiaj pojechala do spa sie byczyc :-D
jedyna 6 mama nie obija sie i tworzy cudenka na szydelku, niestety dzieciaczki jej cos choruja :(
aga rowniez zalatana ale jak moze to nam pisze :)

ja widziałam prośbę ale oddałam tę powinność mistrzyni bobo :-D:-D

aaaaaaaa i smerfetka ma gina dzisiaj o 18 a gosia poza domem i rzadko wpada bo w domu remont
evel ćwiczy układanie kwiatków i dawno jej nie było

reklama
Do góry