reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Już jestem po lekarzu i spacerku.Szymon ma/miał zapalenie nerwu i ma wadę postawy tak więc czeka nas przychodnia wad postawy.Karol ok,ja antybiotyk na gardło.Franuś osłuchowo dobrze,rano jeszcze nie marudził,a teraz msarudzi,płacze i leży,mówi że go brzuszek boli,mdli go ale coś nie bardzo może zwymiotować.Dostał NIFUROKSAZYD,jakiś probiotyk i dieta.
Kurczę wolę jak mi dzieci po głowie skaczą,niż takie apatyczne i leżące.Jestem załamana i sił mi już brak.

Bobo skrót rewelacja!!!
Anisiaj będzie dobrze,aby do przodu,już tak niewiele zostało.

6 mamo :* buziak dla WAS ...

anisiaj - jesteś w dobrych rękach, oni robią to co dla Was najlepsze... przytulam Cię - nie martw się, gdyby coś - od razu będą reagować ... :*

marta jestem, byłam na spacerku - upał - dziś nie zakładałam Igorowi bluzy, był w body z dł rękawem i spodenkach i skarpetkach :)

Bietka ja tez bym jeszcze poszła ale m mnie wyzywa ze Oli chory i nie mam łazic a w domu temp jak na dworze
6mamo zdrówka i trzymam &&&&&&&&&&& zeby choróbsko polazło sobie

reklama
Do góry