reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj, brak wieści to dobre wieści:)
u mnie z humorem trochę lepiej, kawa pomogła. Zasięgnęłam porady koleżanki, która miała taki sam problem i jestem spokojniejsza.

Anisiaj dokładnie na posiew czeka się kilka dni bo musi być jałowy żeby mogli ci założyć ten peser

Bietka a za mną chodzi bita śmietana:)

ide na g poczytać

Wrocilam z pracy padnieta ale pocieszam sie ze jutro tylko od 8-12 i popoludnie wolne ;)

co do szpitali u nas to naprawde sa wypasione te menu i co jakis czas chodza z kawka i herbatka a i na polozniczym m moze byc cala dobe nawet w salach wieloosobowych i ojcu dziecka nalezy sie pelne wyzywienia i rodzenstwu do lat 12 ale trzeba to zglosic ;) wiec jakbyscie chcialy rodzic kolejne dzieci to zapraszam do Belgii ;)

Lece troche ogarnac i zajrze wieczorkiem

Kurcze Smerfie, fajnie, ale z drugiej strony tutaj nie chcialabym obcego faceta w nocy. Jedzenie jest gitara, zreszta to swietny szpital, obsluga mistrzowska.

Bietka, czuje sie ok. boli mnie kregoslup, Zosia jakas spokojna, ale moze to juz ten etap. Na ktg wychodzi ok.

anisiaj nie wiem jak to wyglada w praktyce bo mnie polozyli w sali jednoosobowej , nie chciali zebym lezala z jakas kobieta ktora ma dziecko przy sobie a ja nie ... wiem ze na tych salach sa rozsuwane scianki pomiedzy lozkami ale fakt obcy facet w nocy hmmm malo komfortowa sytuacja .

reklama
Do góry