reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

jestem i ja Oli śpi najedzony no cóż.... bez zmian dostał czopek. Jak ma leki jest oki śmieje się, bawi je normalnie a jak przestaje działac to temperatura szybko rośnie więc cały czas mu zbijamy ogólnie jestem mega zmęczona.

ja w tyg skocze do biedry po dada4, dwie paki za 50zł to sie opłaca.

reklama
Bobo,a new born tez sa na promo? Kochana cudne jestescie z Julka na tych zdjeciach!:)

Dziewczyny na sali bardzo mile. Jedna lezy juz tydzien z powiklaniami po przeziebieniu, druga przyszla dzisiaj i juz rodzi. Wczoraj na tym samym lozku rodzila inna, wiec ja za chiny nie dam sie na to lozko polozyc ;)

U mnie i Zosi bez zmian. Nic mnie nie boli, skurczy na ktg brak. Znowu mialam takie cos, pokazalam poloznej ona mowi, ze to sluz a nie czop. Wieczornego obchodu jeszcze nie bylo. Dostalam drugi zastrzyk na plucka, ale po nim boli dupsko. M byl trzeci raz dzisiaj, strasznie jest zestresowany.

Fajnie, ze macie takie cudne spacery za soba :)

Justi, heh dobra ta historia z priv. Mowmy sobie na pani ;)

anisiaj nie kojarze zeby new born byly na promocji. chyba od 3 sie zaczynala promocja. pewnie jutro sie wiecej dowiesz i masz racje nie daj sie klasc na to lozko hihi. jak ja lezalam przed porodem to tez bylo takie lozko ze ktora sie tam polozyla to rodzila hehe.

Bob no ogólnie taka zasada ze im większy rozmiar pampersów tym mniej w paczce

Anisiaj nie daj się, ja jak byłam w ciąży z Kubą i wylądowałam w szpitalu leże pod ktg a tam cieknie mi coś równo nawet położna myślała że to wody a jednak to tylko śluz, trzymajcie się kochane moje, nie piszę smsków bo mam cały czas kartę z telefonu w modemie, buziaczki

Martuś i jak Oliś ma jeszcze gorączkę???

6 mamo super że mieliście udany dzień, ja z Kubą cały przespałam

Bietka jak Igi spina się do chodzenia???

zmykam się kąpać i na przepis na życie i Spartakusa obejrzeć a jutro rano do szkoły

buziaczki choć pewnie jeszcze zaglądnę:)

Kurcze juz mi oczy się zamykają

Anitko omijaj to łóżko :-)

Aga Igi chodzi przy meblach :-) Za rączki zrobił 2 kroki ale nie chce go trzymać jakoś dziwnie mi tak, ubzduralam sobie ze rączki go mogą boleć jak go tak będę trzymała. Chodzi sobie przy meblach... A jak się zmęczy to na czworakach :-)

Marta idź spać odpocznijcie :( trzymam kciuki za spokojna noc

Kochane mówię dobranoc :)

reklama
Kubek jeszcze baluje, mam nadzieję że niedługo padnie.
Bietka, brawo dla Igiego!!!! Nie obejrzysz się jak zacznie sam chodzić! i pierwsze guzy na czole ujrzysz:)
Bobo, odpisałam.
Anisiaj hhehe, pani:) Fajnie że to nie czop, a zastrzyk to myślę że i tak może się przydać, bo nie chcę Cię straszyć, ale Zoś może zechcieć trochę wcześniej wyjść a tak to chociaż będziesz spokojniesza o płucka. Niech odsiedzi jeszcze kilka tygodni w cieplutkim i bezpiecznym brzuszku. Kolejne wesele mam dopiero w czerwcu:)
Marta, Oli ma opuchnięte dziąsełka??
Aga, miłego oglądania!!!
Dzięki laski za miłe słowa pod fotkami!!! ;*

Do góry