reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry

choć nie wiem czy taki dobry za oknem zimno plucha i śnieg z deszczem pada...mam dość

Anisiaj Skarbek ale ja ciebie rozumie chodziło mi o to ze jeśli twój lekarz mówi że wada nie jest wskazaniem do cc i faktycznie byś rodziła sn to naprawdę nie ma się czego bać

Marta @ przed porodem Kuby miałam 3 dni i nawet nie wiedziałam kiedy przyszedł bo nic mnie nie bolało teraz biorę tabletki i też nie wiem kiedy przychodzi tzn dokładnie znam dzień ale nic mnie nie boli dopiero na drugi dzień boli mnie brzuch no i jest obfity i trwa przeszło 4 dni tzn w czwartek jak zaczynam nowe opakowanie to w piątek już nie ma i być może one mi g hamują

Smerfi przytulam

witam i ja dzis w domku :)

wzielam sobie prace do domu bo nie mam ochoty siedziec w biurze .... jestem zdolowana, nie mam sily.....

Milego dnia gwiazdeczki :)

reklama
Witam sie z pozycji lezacej,

Czekam na mame, jak na zbawienie. M tyle pracuje, ze jeszcze troche i zapomne jak wyglada...

Dzisiaj mialam chory sen. Snilo mi sie, ze bylam z Piotrem Najsztubem. I tlumaczylam mu, ze nie wiem po co z nim jestem, bo ja owszem kocham Piotra, ale to moj m a nie on. Co za idiotyzm ;)

Co do wczoraj, m powiedzial, ze chcialby pogadac z bratowa o porodzie, ale bez brata, bo jego madrosci nie zniesie.

Bobo, na 2 maja mowic o occie jablkowym :)

6mamo, buziaki dla Frania!

Smerfie, wysylam Nucie z ciachem na pocieszenie!

Aga, tak sobie to probuje tlumaczyc :*

Milego dnia!

Do góry