reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
gin mówi, że nie ma wskazań do cc, a ja glupia cały czas myślałam, że moja wada jest wskazaniem...

bobo, zapraszam, u mnie zupy owocowe w słoiku od mamy, tylko podgrzewam i do tego makaron daję :) jaką robic, jagodową sobie pani życzy?:)

całuski imieninowe dla Julci!

jestem po zumbie fajnie ;-) zmęczona mega jestem he he he super instruktora młoda zwariowana i ma mnóstwo energii. przyszłam wykąpałam małego, nakarmiałam umyłam kuchnie i jestem ;-)

anisiaj ratuje Cie tak jak u mnie ze mimo prob zebym rodzila naturalnie nie mialam rozwarcia i boli. ale pojecz pojecz moze ulegnie i da wskazienie na cc :) a jak Zosia jest ulozona?
marta no to super ze jestes zadowolona :) duzo was tam? podoba Ci sie zumba? kiedy znow idziesz?

Marta, fajnie że Ci się podobało!
Bietka, miłej nocki.
U nas m usypia Kubę...bo jak ja jestem koło Kuby i ma usnąć to mega szaleje:)

reklama
Do góry