reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Martwię się od kilku dni bo moja siostra znalazła się w szpitalu w Warszawie i stwierdzono u niej zapalenie opon mózgowych :( i lezy w szpitalu a ja nawet nie mam jak jej odwiedzić a dzwonić nie mogę bo ona ledwo mówi taka jest biedna, lezy ciągle pod kroplówkami i bardzo źle się czuje.. Zaczęło się jak grypa a później było coraz gorzej i bardzo szybko to u niej postąpiło, zaczęło się w święta...

smerfie o tyłkach aktorów ;P

wrzuciłam fotkę na g i wracam leżeć. przepraszam, że nie komentuję Waszych fotek, ale ledwo siedzę po tym dzikim seksie (czytaj: po spacerze po schodach;))

Ostatnia edycja:
evel życzę zdrowia siostrze - mam nadzieje że szybko z tego wyjdzie, smerfie ma racje, jedź do niej (jak możesz)
smerfie - wytrzymasz :* ja np. do środy nie zjem biszkopta :-D OK ???
anisiaj chyba nie obraziłaś się o tekst o zapominaniu ;-) ?
bobo - hormonki przed @ - spokojnie :* - zielona herbata - 10 wdechów :*

reklama
Do góry