reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

anisiaj no będzie "pachniało" :-D

ja piję kawę z mlekiem, ale nie słodzę, 1,5% mleko lub 2% używam. Muszę mieć coś z życia - dobrą kawę chociaż :)))) a tak serio to 2 kubki kawy z mlekiem w mojej diecie mają tyle punktów co obiad więc to prawda że to kaloryczne ale ... smaczne :)

reklama
A ja zyje bez kawy 7mcy, da sie? No moze ze 3 wypilam, bo Inki nie licze :)

Bobo, to moze zacznij od uregulowania zdrowka? Bo jak tam przyczyny, to dieta niewiele da. Moze inny lekarz?

Dziewczynki nie nadrobię Was choć przeleciałam to co napisałyście.

Zęby nie bolą.Dziąsła prędzej:sorry::sorry:
Byłam u tego stomatol. Wrażenie ekstremalne.Inaczej niż byłam przyzwyczajona.Zabieg na leżąco.Miałam nawet wrażenie że głowę miałam niżej niż nogi. Nałożyli mi jakąś gumę zieloną tak że jamy ustnej nic nie leciało tylko na te gumę. Nic mi nie przeszkadzało. Nic nie czułam. Znieczulenie komputerowe. Nie skończył mi go ze względu na przetokę. 20 kolejna wizyta.Szybciej by była ale jestem uzależniona od m. Następnego dnia też byłam.zrobił mi dwa zdjęcia i na razie nie mógł zacząć kolejnego bo nie robi się prawdopodobnie tak żeby czegoś nie zepsuć.
Ogólnie wrażenie bardzo pozytywne. Do środka z poczekalni nie wejdzie się tylko jak ktoś otworzy drzwi. Dają buty jednorazowe takie jak w szpitalach.Opryszczka nie przeszkadzała właśnie dzięki tej gumie. Jeszcze ją mam.
U niego skończę robić zęby.
lekarz młody...ale specjalizuje się w leczeniu kanałowym.Nie chcę opisywać wszystkiego ale naprawdę bardzo pozytywne wrażenie. Nawet nie miałam odruchu wymiotnego przy robieniu zdjecia.Oczywiście tez na leżąco. Bobo cos dla Ciebie. Byłaś u lekarza?

Na poniedziałek chcę się umówić do gina.
15 zaczynamy remont.
Ciężki czas przed nami.
Anisiaj jakiego masz dzisiaj lekarza?

Nie będę originalna i tez ponarzekam na pogodę. Śniegu ogrom. Odśnieżyć nie mogę. Mokro niemiłosiernie.I co za tym idzie samopoczucie do kitu.
Żeby chociaż śniegu nie było.

gosiu nie bylam u dentysty :( ciesze sie ze masz pozytywne odczucia po wizycie :)

@ mialam 24 lutego i od tamtej pory nic :( czekam i czekam mam nadzieje ze wkrotcce bedzie. ile po ciazy wam sie @ regulowala?

reklama
bobo od 2-3 mcy mam regularną @
gosia ja plamiłam całe opakowanie +@ razem chyba ze 40 dni :-( dziękuję Ci za polecenie skarpet YO z silikonem i abs kupiłam 5 z abs i 5 z silikonem - rewelacja !!! stawiamy pierwsze kroki w tych właśnie skarpetkach :)
cieszę się że takie wspomnienia od dentysty, trafiłaś na profesjonalistę - super.

Ostatnia edycja:
Do góry