reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
anisiaj bez mleka bo sie skonczylo ale ogolnie slodze i pije z mlekiem. wystarczy mi ze jedzenie mam ograniczone hihi
Bobo, taka kawa to killer dla diety, niestety. Ma wiecej kcal niz niejeden posilek. Ja pilam z mlekiem 0%, szalu nie ma, ale tluszczu mniej.
Bietka, teoria plus cwiczenia, ale ja w cwiczeniach nie biore udzialu. Nie wiem jaki temat, bo zdjeli harmonogram ze strony
Nie boisz sie, ze podrazni zeby? Chyba, ze nie zjada sniegu, to luz.
Bietka, teoria plus cwiczenia, ale ja w cwiczeniach nie biore udzialu. Nie wiem jaki temat, bo zdjeli harmonogram ze strony
Nie boisz sie, ze podrazni zeby? Chyba, ze nie zjada sniegu, to luz.
justi82
Kubusiowa mama
Bietka, my wybieramy się do Kraka jak tylko trochę cieplej się zrobi Kuba koniecznie chce zobaczyć smoka. Teraz jesteśmy na etapie dinozaurów, smoków wawelskich. Pokazałam mu moje zdjęcie ze smokiem wawelskim to chciał z nim spać
bobofrutek
anisiaj Ty mialas diete? taka chudzinka ?
bietka84
szczęśliwa :)
anisiaj muszę to zrobić ... ma stan zapalny dziąseł , brzydko pachnie z pyska + krwawią dziąsła jak zje np. jakiś mega twardy przysmak, ufam wetowi mam nadzieje że będzie dobrze.
ja też jestem zakochana w moim mieście
justi super zapraszamy
ja też jestem zakochana w moim mieście
justi super zapraszamy
Ostatnia edycja:
Bobo, po slubie przytylam 8kg w ciagu roku. Bez zmian w jedzeniu, przy stalym trybie zycia. nagle zaczelam okropnie tyc. Teraz wiem, ze to tarczyca, wtedy poszlam na diete south beach. Bylam nia zachwycona, bo je sie duzo, a jedzenie jest dobre. W pierwsze 2tyg schudlam prawie 4kg. Potem zaszlam w 1 ciaze i przerwalam diete. Sporo trzeba odrzucic przez pierwsze 2tyg, ale efekty sa duze. I co wazne, to dieta medyczna, zalecana przez kardiologow.
justi82
Kubusiowa mama
Ja jedynie z czego nie zrezygnuję to z kawy i też piję z mlekiem, z mała ilością tłuszczu.
Anisiaj, ja chodziłam na sr i byłam ze 2 razy na ćwiczeniach, a le później już mnie tak wszystko bolało że sama zrezygnowałam. U nas było tak, że najpierw godzina ćwiczeń a pozniej 1,5 teorii. I nie musiałam siedzieć jak inni ćwiczyli.
Anisiaj, ja chodziłam na sr i byłam ze 2 razy na ćwiczeniach, a le później już mnie tak wszystko bolało że sama zrezygnowałam. U nas było tak, że najpierw godzina ćwiczeń a pozniej 1,5 teorii. I nie musiałam siedzieć jak inni ćwiczyli.
reklama
bobofrutek
anisiaj teraz Zosie bedziesz karmic to wyssa z Cie wszystko ze diety nie beda potrzebne hihi ja tak bardzo utylam jak rzucilam palenie i jak zachorowalam na sarkoidoze. ale lekarce mowilam o tym ze tak utylam jak zaczelam chorowac a ona nic na to, nie wiaze w ogole tego z choroba a ja jednak mysle ze ma to powiazanie.