reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo, taka kawa to killer dla diety, niestety. Ma wiecej kcal niz niejeden posilek. Ja pilam z mlekiem 0%, szalu nie ma, ale tluszczu mniej.

Bietka, teoria plus cwiczenia, ale ja w cwiczeniach nie biore udzialu. Nie wiem jaki temat, bo zdjeli harmonogram ze strony :(

Nie boisz sie, ze podrazni zeby? Chyba, ze nie zjada sniegu, to luz.

Bietka, my wybieramy się do Kraka jak tylko trochę cieplej się zrobi:) Kuba koniecznie chce zobaczyć smoka. Teraz jesteśmy na etapie dinozaurów, smoków wawelskich. Pokazałam mu moje zdjęcie ze smokiem wawelskim to chciał z nim spać:)

anisiaj muszę to zrobić ... ma stan zapalny dziąseł , brzydko pachnie z pyska + krwawią dziąsła jak zje np. jakiś mega twardy przysmak, ufam wetowi mam nadzieje że będzie dobrze.

ja też jestem zakochana w moim mieście ;)

justi super zapraszamy :)

Ostatnia edycja:
Bobo, po slubie przytylam 8kg w ciagu roku. Bez zmian w jedzeniu, przy stalym trybie zycia. nagle zaczelam okropnie tyc. Teraz wiem, ze to tarczyca, wtedy poszlam na diete south beach. Bylam nia zachwycona, bo je sie duzo, a jedzenie jest dobre. W pierwsze 2tyg schudlam prawie 4kg. Potem zaszlam w 1 ciaze i przerwalam diete. Sporo trzeba odrzucic przez pierwsze 2tyg, ale efekty sa duze. I co wazne, to dieta medyczna, zalecana przez kardiologow.

Ja jedynie z czego nie zrezygnuję to z kawy i też piję z mlekiem, z mała ilością tłuszczu.
Anisiaj, ja chodziłam na sr i byłam ze 2 razy na ćwiczeniach, a le później już mnie tak wszystko bolało że sama zrezygnowałam. U nas było tak, że najpierw godzina ćwiczeń a pozniej 1,5 teorii. I nie musiałam siedzieć jak inni ćwiczyli.

reklama
anisiaj teraz Zosie bedziesz karmic to wyssa z Cie wszystko ze diety nie beda potrzebne hihi:) ja tak bardzo utylam jak rzucilam palenie i jak zachorowalam na sarkoidoze. ale lekarce mowilam o tym ze tak utylam jak zaczelam chorowac a ona nic na to, nie wiaze w ogole tego z choroba a ja jednak mysle ze ma to powiazanie.

Do góry