reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej hej pogodowe marudy ;)

Ja dzisiaj mam sr, jaram sie jak pierwsza randka ;)

Bobo, kup sobie grecka salatke, ona zawsze poprawia Ci humor :)

Marta, super, ze sie zmobilizowalas i idziesz cwiczyc. Trzymam kciuki za wytrwalosc :)

Justi, a po co Ci te rajstopy? One naprawde cos daja?

Bietka, bylas u Was na ktoryms Coke festiwalu?

Gosiu, witaj. Wspolczuje bolu, trzymaj sie kochana :)

Aga, Dominik ma dzis egzamin?

Fotke zrobie jak sie wygrzebie z wyra i wyszykuje do sr. Dzis mama wraca do siebie, wiec od rana serwuje mi pysznosci. Matki sa niesamowite, skad maja tyle energii?:)

Edit: AGA, NIE WIEM CO MI STRZELILO, ZE ON W 6klasie???? Przeciez ma komunie, co za skleroza ;)

Ostatnia edycja:
A widzisz a ja bylam :p jakies 100 lat temu. Nigdy nie zapomne platnego prysznica na jakims dworcu i starej baby krzyczacej, ze mamy tylko 10minut. No i te zapiekanki gdzies tam u Was, co facet pisze ketchupem ehhhh. Marzy mi sie weekend w krku w wakacje, oj marzy, ciekawe czy Zosia pozwoli :)

reklama
anisiaj :-D:-D:-D zapraszam do grodu kraka - jak Zosia pozwoli :) chętnie pospaceruję z Wami w moim mieście :)

dzisiaj wykłady teoretyczne? na jaki temat ???

wiecie co... 1,5 mca- 2 mce temu ustalałam termin na zabieg dla mojej suni - i myśli z m, ee 5 kwiecień, OK, będzie już wiosna, ciepło... lepiej zniesiemy wszystko i co??? zabieg jutro a tu śnieżyce !!!
nic poważnego - to ściąganie kamienia z zębów.

Ostatnia edycja:
Do góry