reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem :)
od rana jezdzimy. najpierw bylismy z mala na szczepieniu pozniej u tesciowej ja zostawilismy i pojechalismy zlozyc moj pit i po becikowe i tak nam zeszlo. o 13.50 mamy jeszcze bioderka. ja jestem detka nie mam sily na nic :(

milego dnia wszystkim

anisiaj nic ważnego, nic pilnego, błahostka,... w sumie mogę o tym napisać tutaj :) szukam kiecki na czerwiec, ale normalnie pogoda za oknem mnie dobija !!!! nie wiem czy iść do krawcowej ( będzie dopasowana - i nie powtarzalna) czy wkurzać się i łazić po sklepach ...

przyszedl ten plaszczyk co kupilam dla julki na allegro. super jest :) jestem bardzo zadowolona. kolorek zywszy zielony niz na obrazku bylo. julka zapatrzona w niego hihi. i czuc ze wyprany jest. lubie kupowac od sprzedawcow co dbaja :)

reklama
Do góry