reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

witam :)

marta u nas śnieg, śnieg z deszczem na zmianę :no:
bobo
- wszyscy mamy dość - to jest już naprawdę NUDNE!!! patrzysz za okno i od listopada ten sam widok :baffled:
bezpiecznej drogi :* i głowa do góry - byle do maja :)

dziś sypany poniedziałek

reklama
Hellllooo

Moj m i moj pies jaraja sie tym sniegiem i jak wczoraj wieczorem poszli do lasu to tak dlugo lazili, ze juz chcialam dzwonic na policje ;)

Ja sobie leze, pierwsze swieta, kiedy nie jestem przejedzona ;) Zosia dba o mame, bo mam taka zgage, ze az nie chce mi sie jesc ;)

No i mam 3 z przodu, szkole rodzenia w czwartek, gina w sobote, od jutra mame. Normalnie szalony tydzien jak dla mnie ;)

a Wy pekacie z przejedzenia? Jakie wkrety macie dla mezow, moze ciaze?;)

Anisiaj ha ha no coś Ty ja na pewno nie jestem przejedzona tym bardziej że sie ograniczam a wczoraj na kolacje zjadłam marchewki surowe. Fajnie że mama przyjeżdza nie będziesz sama u mnie mama w weekend będzie po tym jak focha strzeliłam :baffled:

Dzień dobry dziewczynki!
Drugi dzień świąt i ja też nie jestem objedzona.
Z wkrętem to z ciążą nie przejdzie,bo właśnie @ przylazła,nad nowym muszę pomyśleć.Ale za to wyleję na m słuszny kubełek wody,hihihi!!!
Z Frankiem walczę by pił,żeby się nie odwodnił i w szpitalu nie wylądował.Wczoraj już miał zapadnięte oczy i spał w dzień ze trzy razy.Dziś na razie jest lepiej.
Anisiaj trójeczka z przodu na suwaczku,Gratulacje!!!
Bobuś szerokiej,spokojnej drogi!!!
Marta a niech przybywa twoja mama i u ciebie się wykaże,a twój foch był jak najbardziej uzasadniony!!!

Miłego świątecznego dnia dziewczynki!!!

Ostatnia edycja:
to już nie chodzi o pomoc tylko sam fakt że Oli bardzo rzadko widzi babcie
Buziak dla Zosi z okazji 30 tc :*
6mamo kciuki za Frania &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja:) Oj przejedzona...a jutro wybieram się na zakupy po kieckę:) tylko co na mnie wejdzie:nerd:
Ja też mam dosc śniegu, zimy:( ile tak można, najgorsze jest to że końca nie widać w cale:( Do 10 kwietnia zapowiadali taką pogodę:(.
Dzisiaj jeszcze jedziemy do teściów:)
Anisiaj, ale zleciało!!!!!!

Do góry