reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj moja mama raczej nie mówi o uczuciach :baffled: taka już jest to teściowa prędzej powie ze tęskni... jak ostatnio dzwoniła moja mama i pytała czy mam focha to jej powiedziałam ze już mi przeszło i że Oli nie wie jak babcia wygląda no to wtedy powiedziała ze przyjedzie

my zaraz sie też zbieramy do mojej siostry na obiad dziewczyną zrobiłam paputki te co na fb z kokardka obie mają takie same ;-)

reklama
Justi, ja juz nie wierze w prognozy. Dokladnie tydzien temu rozmawialysmy o tym z bobo, wtedy zapowiadali, ze w swieta bedzie 13stp, a od jutra 18. Taaaa. Chyba kupie Zosi kombinezon zimowy ;)

Marta, milego obiadku :)

Bobo szerokiej drogi:)

Anisiaj 30 tydzień:))) buziaki:)

oglądałam Święty uśmiechnięty:) spłakałam się

Kuba wczoraj skończył 5 miesięcy a ja nie wiem kiedy mi to zleciało:baffled::-D

Witam :)

Marta nie szukał :)

Anisiaj to już ostatnia cyfra na suwaczku , 4 z przodu nie doczekacie:)

Aga oczywiście oglądałam i tez plakalam na tym dokumencie ;)

Pogody nie komentuje bo szkoda słów , jutro napisze Wam coś na grupie nie chce mi się teraz włączać laptopa :/ normalnie mam czasami dość mojej mamy .... :-( Idę ochlonac

Buzaki do jutra :*

Jestem i ja. Właśnie wrócilismy od teściów. Przyjechała jeszcze rodzinka m. Było naprawdę bardzo miło a dzieciaki (w sumie 5) wariowali:) Też napiszę coś na g:)
Miłego wieczorku!!!!!

reklama
Do góry