reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo,pokazalam obrazek m, obiecal, ze upiecze lepsze ;)

Bietka, jutro beda i jutro wracaja. Zalezalo mi, zeby byli goscmi, bo ostatnio ciagle u nas sa w pracy.

Zrobilam moja ulubiona salatke chrzanowa i leze. Dzis funkcjonuje na raty :)

Sluchajcie, odnosnie jajek :) naklejki super sprawa, ale ja nie pomyslalam. Postanowilam ufarbowac naturalnie i teraz nauka ;) lekcja 1:skorka od cytryny gotowana z jajkami wcale nie farbuje (moze jak sie doda kg, jedna cytryna na bank nie;)), lekcja 2: zurawina pieknie farbuje. Koniec lekcji :)

anisiaj ja lubię np. kanapkę posmarować masłem i pokroić na to surową cebulę, i posolić , pycha :-)

idę malować paznokcie :)

bietka a jadlas cebule z magą????/ uwielbiam :) pokroic w piorka i pomagowac :) moja mama robi tacie zawszr cebule w piorka i z occtem :) tez pyszna :) taka np jak jest posiedzenie przy wodce to dobre hihi:)
mama robi wlasnie krokiety :))) barszczyk czerwony juz jest :)

Ja uwielbiam kanapke z pomidorem, cebulka, pieprzem mrauuu. Musze Bobo sprobowac Twojej :)

U nas uklad sil taki-baby (ja, Zosia, Nucia) na kanapie, m w kuchni. I twierdzi, ze cieszy sie, ze ja sie tam nie placze. Musze o tym pamietac za rok ;)

reklama
Do góry