reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
witajcie

jak to bywa w Wielką Sobotę zamieszanie... ;-);-) dużo pracy :)
tak kinga z reguły tak spędzamy święta i jedne i drugie , ale nadejdzie "mój czas" kiedy to ja będę "gospodynią" - tylko stół muszę kupić :sorry2: i wtedy Wam będę narzekać :)

6 mamo extra - że synek wychodzi, bardzo się cieszę
bobo ale fajny ten sklep :)))))
aga u nas nie ma słońca...

DZIEWCZYNKI ZDROWYCH, WESOŁYCH ŚWIĄT - SPOKOJU, MIŁOŚCI I ODPOCZYNKU :*
images

Cóż tu napisac hm....
Krysiu bardzo sie ciesze że Karolek w domku

ja generalnie nic nie robie, nic nie piekę dla mnie to dzień jak każdy inny robie normalnie obiad jak co dzień jutro jedziemy do teściowej a w poniedziałek w domku sami upieke tylko mięso a babkę kupiłam ;-)

6 mamo bardzo sie ciesze ze bedziecie wszyscy razem na swieta :)
anisiaj my pisanek nie robimy . mama obkleila jajca takim nalepkami na jaja i ladnie wyglada.
justi jest w polkowicach taki sklep gdzie sa ubrania z takich sklepow jak reserved, mohito, hause, olivier, itp.... i te ubeania to chyba koncowki kolekcji albo jakies z wada ( choc ja na zadnym wady nie widzialam) i ceny ich sa niskie. oczywiscie wszystkie ubrania nowe z metkami i masz prawo zwrotu. sa tez buty z tych sklepow, apaszki, torebki, no wszystko tak jak w tych sklepach.
ja bylam z mama i juliska swiecic jajca. ksiadz mowil dzis w kosciele tak : "jak wszedlem dzis do kosciola to powiedzialem sobie - ale tu smierdzi jajami" :-D

zycze wam wszystkim rodzinnych swiat, pelnych ciepla i radosci,oraz mokrego dyngusa :)

marta ważne że są pisanki, ja Ci powiem że przez tą pogodę to nic się nie chce... zawsze z ochotą z koszyczkiem w słoneczku się szło do kościoła, zawsze kupowałam świeże tulipany lub żonkile, a teraz.... nie mam świeżych kwiatów bo mróz i ceny były z kosmosu... nie mówiąc o myciu okien, zamiast iść na spacer to patrzymy za okno czy znowu pada śnieg :baffled: porażka !!!!!!!! ehhhhh to sobie ponarzekałam...
bobo ksiądz z humorem :) :-D

aga
słońce to towar deficytowy :-D

reklama
Do góry