reklama
dzień dobry
śnieg powiadacie? u mnie tylko paskudny wiatr i ciemno jak w d..pie u murzyna, ale pewnie zaraz będzie i śnieg.
bietka, no ba! kiedy to pisałam był już na niej jeden pies, więc dałybyśmy radę
ja mam dzisiaj m w domu, więc będzie mnie mniej, ale wpadnę
miłego dnia wszystkim!
p.s. bobo, przepraszam, ale przeoczyłam Twoje imieniny - spóźnione, ale najszczersze - najlepszego :****
śnieg powiadacie? u mnie tylko paskudny wiatr i ciemno jak w d..pie u murzyna, ale pewnie zaraz będzie i śnieg.
bietka, no ba! kiedy to pisałam był już na niej jeden pies, więc dałybyśmy radę
ja mam dzisiaj m w domu, więc będzie mnie mniej, ale wpadnę
miłego dnia wszystkim!
p.s. bobo, przepraszam, ale przeoczyłam Twoje imieniny - spóźnione, ale najszczersze - najlepszego :****
gosiulek73
mama K&K&A
Witam się dzisiaj i ja.
Wybaczcie ale u mnie wszystko się sypie.
@ trwa juz 2tyg.
Zęby niemiłosiernie bolą.Wylądaowałam u dentysty to jeden mi poprawiła bo lekarstwo za bardzo weszło na dziąsło. Drugi boli mimo wstępnego zrobienia.Nawet leki nie pomagają.
W dodatku wczoraj zrobiła mi się opryszczka.Wrrrr No wściekła jestem bo we wtorek jestem umówiona u tego drugiego na kanałowe. Jesczze jeden mam do kanałowego.mam nadzieję ze mi zrobi.
Tyle u mnie.
Dzisiaj wyjeżdzamy.
Macie jakies sposoby na opryszczkę?
Bobo wszystkiego najlepszego.
O Wszystkich pamiętam ale jestem tak obolała że nie mam ochoty ani siły na nic.
Wybaczcie ale u mnie wszystko się sypie.
@ trwa juz 2tyg.
Zęby niemiłosiernie bolą.Wylądaowałam u dentysty to jeden mi poprawiła bo lekarstwo za bardzo weszło na dziąsło. Drugi boli mimo wstępnego zrobienia.Nawet leki nie pomagają.
W dodatku wczoraj zrobiła mi się opryszczka.Wrrrr No wściekła jestem bo we wtorek jestem umówiona u tego drugiego na kanałowe. Jesczze jeden mam do kanałowego.mam nadzieję ze mi zrobi.
Tyle u mnie.
Dzisiaj wyjeżdzamy.
Macie jakies sposoby na opryszczkę?
Bobo wszystkiego najlepszego.
O Wszystkich pamiętam ale jestem tak obolała że nie mam ochoty ani siły na nic.
Ostatnia edycja:
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
dzien dobry
piekna mamy zime tej wiosny masakraaaaaaaa !!!!!!!! dosc juz tej pogody !!!!!!!
gosiu najlepszy na opryszczke jest plasterek taki specjalny do kupienia w aptece. super naprawde jest dziekuje za zyczenia
anisiaj dziekuje za zyczenia
milego dnia wszystkim
piekna mamy zime tej wiosny masakraaaaaaaa !!!!!!!! dosc juz tej pogody !!!!!!!
gosiu najlepszy na opryszczke jest plasterek taki specjalny do kupienia w aptece. super naprawde jest dziekuje za zyczenia
anisiaj dziekuje za zyczenia
milego dnia wszystkim
gosiulek73
mama K&K&A
Bobus tylko mi się zrobiła bardziej w zgięciu to nie wiem czy będzie się trzymał? Nie wiesz?
reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
gosiu bedzie sie trzymal. przykleisz go bardziej na buzi a nie ma mokrej czesci. super jest ten plasterek. jak sie go przyklei to czuc jak sciaga.