reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry :)

śnieg powiadacie? u mnie tylko paskudny wiatr i ciemno jak w d..pie u murzyna, ale pewnie zaraz będzie i śnieg.

bietka, no ba! kiedy to pisałam był już na niej jeden pies, więc dałybyśmy radę ;)

ja mam dzisiaj m w domu, więc będzie mnie mniej, ale wpadnę :)

miłego dnia wszystkim!

p.s. bobo, przepraszam, ale przeoczyłam Twoje imieniny - spóźnione, ale najszczersze - najlepszego :****

Witam się dzisiaj i ja.
Wybaczcie ale u mnie wszystko się sypie.
@ trwa juz 2tyg.
Zęby niemiłosiernie bolą.Wylądaowałam u dentysty to jeden mi poprawiła bo lekarstwo za bardzo weszło na dziąsło. Drugi boli mimo wstępnego zrobienia.Nawet leki nie pomagają.
W dodatku wczoraj zrobiła mi się opryszczka.Wrrrr No wściekła jestem bo we wtorek jestem umówiona u tego drugiego na kanałowe. Jesczze jeden mam do kanałowego.mam nadzieję ze mi zrobi.
Tyle u mnie.
Dzisiaj wyjeżdzamy.
Macie jakies sposoby na opryszczkę?

Bobo wszystkiego najlepszego.

O Wszystkich pamiętam ale jestem tak obolała że nie mam ochoty ani siły na nic.

Ostatnia edycja:
dzien dobry :)
piekna mamy zime tej wiosny :wściekła/y: masakraaaaaaaa !!!!!!!! dosc juz tej pogody !!!!!!!
gosiu najlepszy na opryszczke jest plasterek taki specjalny do kupienia w aptece. super naprawde jest :) dziekuje za zyczenia :)
anisiaj dziekuje za zyczenia :)
milego dnia wszystkim :)

reklama
Do góry