reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Bobo nie bo on się czołga więc zanim się do czołga to go zdążę złapać bo on jak jest na ziemi a rzadko bo mam wszędzie płytki i się boję więc cały czas na niego patrzę

reklama
ja tez mam plytki jedynie kawalek w pokoju mam panele ale to i tak zakryte jest bo tam ma koc i swoje klunkry a lazi po kuchni i korytarzu no wszedzie hehe.

a ja mam dosłownie wszędzie płytki i koc to mi nie za wiele pomoże poza tym on staje na czworakach ale nie ruszy albo robi coś takiego że opiera się na wyprostowanych rękach i nogach głowa w dół a tyłek do góry nie chciałabym zobaczyć ja się walnie o te płytki

kasia witaj :) jasne ze mozesz sie przylaczyc :) napisz cos o sobie
aga julka staje na rekach wyprostowanych tylek do gory nogi proste i mysli ze wstanie :-D a jak raczkuje to tak smiesznie jedna noge uklada jak piec co sika i podnosi noge :-D

Kuba robi dokładnie tak samo:)

ja się martwię że nie raczkuje ale nasza pani psycholog Aniś powiedziała że czołganie to też raczkowanie

Kasia witaj, napisz coś o sobie:)

reklama
Do góry