reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej

U nas gorąco.....Kacper niestety kaszle. W nocy raz ale rano już sporo. Syropy dane,inhalacja zrobiona.Mam nadzieję ze będzie dobrze.
Mnie tez nie puszcza.Wstrętna alergia.

Miłego dnia

Witam :-)
U mnie duszno i pochmurnie.
Gosiulek zdrówka dla Kacperka

[*] dla Karolka

Smerfetka ja dzisiaj musialam coś na szybko wymyślić na obiad.
I zgapilam od Ciebie i naszykowałam kotlety z piersi, jak mąż wróci to sobie usmaży.
A pomysły na obiad :eek: Pewnie coś na szybko chcesz.
To może sphagetti. Albo chińszczyzna, czy kurze cyce z warzywami na patelnię. Udka, skrzydełka z kurczaka np. pieczone w woreczku, albo duszone.
Ja też już nie wiem co wymyślać na obiad, a jeszcze żeby paskuda jadła :baffled:

reklama
Dzien dobry :)

Witam z pracy w pochmurny,deszczowy dzien dzis cala noc padalo a dzien nie zapowiada sie lepszy...

Gosiu zdrowka dla Kacperka a dla Ciebie duzo sily na dzisiejszy dzien :*
Karolku (*)

Edyta u mnie dzis spagetti , wyjelam mieso niech sie rozmraza , warzywka rano pokroilam i jak wroce to minuta osiem befzie gotowe :)

Wstawac spiochy !!!!!!!!!

Milego dnia

Do góry