reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

dzis byly cycki kurzece smazone jak schabowe wiec musisz podpowiedziec mi cos innego , pulpety w sosie chrzanowym byly w sobote ;)

reklama
aga najgorsze w tym wszystkim sa uwagi innych. "ojjj ale przybralas" " nie schudlas jeszcze po ciazy" "przytylo ci sie" itp
a nikt nie zapyta co bylo zanim utylam. ze rzucilam palenie, zaraz po tym zachorowalam pozniej jedna ciaza pozniej ciaza z Julka . nikogo to nie obchodzi. tylko to ze mam wiecj kg jest najwazniejsze

Bobo doskonale cię rozumie

A tak z innej beczki co zabieracie ze sobą do ubrania????? nie umiem się pakować:no:

aga zabiore majtki, skarpetki w razie czego, bluzke z krotkim , cos z dlugim, spodnie krotkie i dlugie, pizdzame ( co by bietka mnie nie zgwalcila :-D), recznik, kosmetyki, klapki, hmm chyba wsio:)

bobo u mnie tez tak jest , ja wazylam 48 kg ale zachorowalam na nerki i musialam brac leki i zaczelam tyc teraz waze duzo wiecej ale jak ktos wyskakuje do mnie z takimi tekstami to mowie ciesz sie ze jestes zdrowy/a i nie musisz brac lekow dla mnie nie istotna jest waga wazne ze jestem zdrowa

smerfetko dokladnie. ludzie czesto mysla ze jestesmy grubi bo jemy za 10. a czesto waga jest wynikiem choroby, a na to wplywu juz nie mam. jednak takie slowa sa przykre :(

reklama
wiesz ja juz dawno przestalam sie przejmowac ludzkim gadaniem, chociaz masz racje czasami to przykre :(
Lwce pod prysznic i lulu bo padam na pyszczek ....

DOBRANOC

Do góry