reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja już po obiedzie i po kawusi. Zaraz idę na ogródek. W końcu pogoda jest to trzeba korzystać, no i mam dość siedzenia w domu :no:.
Ja jakoś nie lubię z telefonu wchodzić na bb. Czytać jeszcze jakoś mogę ale pisać to już nie (może ja już starej daty jestem :baffled::szok::-D) Jeszcze na tablecie to ok. Jak mam zajętego kompa to jakoś sobie poradzę.

dziękuję Aniś

u nas chłodno ale pogodnie, spędziliśmy 2 godz na placu zabaw.
teraz się zastanawiam czy iść na kolejny spacer, bo pochmurno...

Wróciłam z ogródka i plecy mnie bolą :baffled: Tak to jest jak się człowiek dorwie do roboty.
Bobo u nas ładnie, ciepło jest a jak słońce wyjdzie to naprawdę fajnie :tak:
A co jada Julka, je już jakieś obiadki? Może do nich przemycaj żółtko. Ja za bardzo zorientowana nie jestem :sorry2:

Aga ja swój telefon mam stary, ale mam jeszcze służbowy Nokię Lumię 610 bez rewelacji.

Teraz idę gotować zupę.

reklama
Do góry