reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
19:45 :)
teraz jadłam śniadanko, potem poszłam na drzemkę... potem pojechałam z psem na 2 godz spacer, kupiłam truskawki, wróciłam do domku ... zaczęłam smażyć sznycelki dla m ... zasiadłma na fotelu z truskawkami ze śmietaną i odeszły mi wody - o 14:40...
w szpitalu byłam ok 16... 17 ubrana w koszulę zaczął się hardcore, 18 wanna :) 19:30 na fotel i kilka wdechów i mam rocznego bąbla !!!!

bobo ja też nie wiem kiedy to zleciało - pamiętam każdy szczegół dnia 27.06.2012

Ostatnia edycja:
Jeju Dziewczyny jak dzisiaj nie mam już chłopa w domu i mogłabym się brać do konkretnej pracy to mnie lenistwo ogarnęło.Nie mam siły ani ochoty.Może kawa pomoże,co?

Ja też z porodów moich wszystko pamietam...

gosia kawka i motywacja od nas :)
images

reklama
Do góry