reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
images

Bobo ja mam z takiego materiału

witajcie

zaliczyliśmy 2 spacery, a jak m wróćił pojechałam z psem i do sklepu bo nie mieliśmy butów dla Igorka na taką pogodę... w sandałkach nie będzie hasał przy 15 st - kupiłam geoxa

teraz jem czereśnie :)

Zdjęcie0329.jpg

dziewczyny powiem Wam że bardzo żałuje zakupu bucików puma, i 2 pary Nike - nie nadają się do chodzenia :/ ładnie wygladały jak Igi nie chodził jeszcze i w wózku jeździł a teraz mogę je sobie wsadzić w ......., mają zbyt twarde podeszwy i dzieci które uczą się chodzić po prostu potykają się o wałsne nogi (przynajmniej mój I.)

Załączniki

• Zdjęcie0329.jpg
    Zdjęcie0329.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Bobo ja też mam w sypialni z takiego materiału i jeszcze kolorowe, to tylko na delikatne pranie, wytrzepać i powiesić.
No i właśnie moje też trzeba wyprać i okna umyć :eek: Tylko niech już nie pada.
W sumie to już się u nas rozpogadza. Dzisiaj jednak jakoś nie chciało mi się nawet z domu wychodzić. Tylko przeszłam się na ogródek, nad staw i wróciłam do domu. Tu cieplej i przyjemniej :tak:

Bietka ja czekam na nasze czereśnie, już zaczynają dojrzewać. Późno w tym roku, zresztą jak wszystko.

reklama
Wrzuciłam jeszcze jedno zdjątko.Przed chwilą robione.Kurcze ale klimat mam w kuchni.

Dziewczyny właśnie poszedł majster.Przyjdzie dopiero w poniedziałek przmocowac listwy po cyklinowaniu salonu Jupiiii ależ się cieszę:-)

Do góry