reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

aga ja mam blisko więc jestem co rok... myślałam że pójdę w środku dnia z Igim na taki meeega długi spacer ale bardzo wiało i lodowaty był ten wiatr więc po krótkim spacerku wróciłam do domu
8 lat temu też tam byłam....

justi robię omlety - lubię :))) choć ja w dzień zjem za dużo to na kolacje zostaje tylko marchewka :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
oj ja tez lubie zjesc dlatego taka dieta to dla mnie meka na maksa :(
bietka i co jest film o Janie Pawle?

jak wasze dzieci zniosly zmiane czasu? przestawialyscie je?

bobo na tvp 1 o 21 świadectwo, ale już oglądałam to chyba ze 2 razy więc ... nic innego nie znalazłam :/
Igi jakoś sam się przestawił... wstał na śniadanie wielkanocne o 7 a nie o 6 i jakoś samo poszło... teraz kurde jasno jest o 19 ... i ciężko go uspać ale chyba już śpi bo cicho w sypialni choć m tam czuwa jeszcze :)

oj ja też lubię jeść... heh dziś uświadomiłam sobie że nie jadłam ponad 3 mce chipsów... wiecie jaką mam ochotę - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aga pomalutku, przyzwyczai się do zupek :) cierpliwości, po łyżeczce...

Ostatnia edycja:
bietka moja julka tez sie przestawila i zamiast pobudki o 6 wstala o 7 :) a teraz jak ją klade to rolety zasalaniam zeby bylo ciemniej.

jutro mamy pneumokoki i rotawirusy i usg bioderek. szalony dzien hehe

Mój Kubek jak chodził koło 21 spać tak i teraz chodzi:) i wstaje koło 7 rano. za to ja dzisiaj chyba padnę szybko.
Bietka, ja nie byłam wcześniej na wątku jak byłaś 1-szy raz w ciąży, w którym tyg. poroniłaś?

Slonka moje przepraszam, ze tak wpadlam z pytaniem i ucieklam, ale przegladalam ciuszki z mama i szykowalysmy pranie.

Smerfie, kochana kiedy teraz termin @?

Aga, moj m mierzy buty w sklepie, a potem kupuje u sprawdzonych sprzedawcow na all. Zwykle ok 60-100zl roznicy. Czesto kupuje tez w outletach.

Justi, poka kiecke :)

6mamo, nie wrzucaj fotki, chce niespodzianke :) jak ja sie odwdziecze?:)

Bietka, zazdroszcze. Tez mam potrzebe gdzies isc, ale pojde przed tv...obejrze Swiadectwo.

Slyszalyscie o aferze Holownia - Wprost? Jak tu wierzyc w wolne media...

Anisiaj ok,będzie niespodzianka!!!Co do prania ciuszków to nowe ze sklepu prałam w proszku dlsa dzieci,krótkie pranie w 30 st,a teraz piorę w różnych proszkach w około 40-50 st.
Kinguś witaj kochana!!!Co do gości to ja bym z m zaczęła wychodzić z domu i oni by też wyszli (chyba)!!!Ja też nie cierpię takich gości

reklama
Do góry