reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej Dziewczynki! melduję się:)
Obleciałyśmy chyba cała galerię z moją siostrą cioteczną i jej 2 koleżankami:) Ale kupiłam:)
Bobo, efekty będą szybciej niż myślisz, najgorzej się zmusić!
Marta, ja chudzinka???? ja wolę zumbę niż siłownię
Anisiaj, na sukienkę z UK muszę czekać bite 9 dni, teraz trochę za póxno, w dodatku ja mam taki problem z kieckami, że jak dół jest dobry, to góra odstaje. Używałam sam proszek do prania Lovela, i prałam w 40stopniach. I praktycznie nic nie prałam ręcznie:)
6-kowa, jak to ona decyduje czy Ty chcesz dawać Frania do przedszkola, czy też nie, to wasza decyzja!
Aga, dzisiaj koleżanka kupiła właśnie nike w lidlu. Ja na jesień kupiłam pumy w ccc za jakieś 150zł (coś koło tego, a pamiętam że były też tańsze).

Bobo tak dla siebie, szaro różowe
PL_79534_01_b.jpg

ludzie jak głupki po 4 paty brali
mam tylko kozaki i jedne japonki i żadnych innych butów, zawsze kupuję adidasy na targu ok 80 zł ale nie wytrzymują więcej niż jeden sezon czyli jak kupuję na wiosnę to na jesień już nic z nich nie ma i muszę kupić nowe i teraz stwierdziłam że może kpić porządniejsze i żeby dłużej wytrzymały ja chodzę tylko w adidasach a w lecie w japnkach

Aga, ja zawsze kupuję oryginalne adidasy i czasami 3 sezony są nie do zdarcia. Ostatnie prawie na siłę "zniszczyłam" na budowie, bo 4 sezon były:)

aga śliczne te nike :))))
justi super , czekamy na fotki :) kiecki :)
bobo najgorzej jak głód odpada wieczorem... ale wtedy marchewka, jabłko dla zabicia głodu :)
smerfie oj jak ja tego nie lubię

kochane zaraz idę kąpać Igusia ... potem zbiorę się na Franciszkańską 3 zapalić świeczkę ... może trafię na 21:37 ...

Wrzuciłam na g:) Buty kupiłam hmmm dość wysokie:) Muszę poćwiczyć w nich chodzenie:)
Bietka, dobry na kolację jest omlet. Ja robię z 2 jajek, na łyżce oliwy, dorzucam albo pomidora, albo serek almette. Czytałam że organizm 2 razy więcej wykorzystuje energii na spalenie jajek.

Bietka mnie się też podobały ale nie ma już tu u nas:((

Justi i właśnie dlatego chciałam kupić "lepsze" szkoda mi kasy ale wiem że zaoszczędzę

Bietka ja zawsze zapalam świeczkę w domu w oknie

Kuba nie chce mi jeść zupek owoce zjada po całym słoiczku

reklama
Do góry