reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Kinia powodzenia:))))

Anisiaj dokładnie jak pisze bobo ja też nie widziałam różnicy

Justi ja dwoje dzieci wychowałam na oryginalnych pampersach inne się nie sprawdziły ale dady są super:)

reklama
mój też śpi... ale nie podobała mu się kąpiel bez taty - marudził w wanience:baffled:
coś zaczął "chrumkać" pod wieczór, błagam trzymajcie kciuki żeby nie dostał kataru na święta :-( pochlastam się z jego katarem znowu bujanie się 3 tygodnie z wodą morską :no: już wolę spotkać się z teściami byle by był zdrowy :zawstydzona/y:

dla mnie te białe premium care są ciut delikatniejsze i mają dodatkową siateczkę, która oddziela skórę dziecka od wkładu chłonnego,
teraz mamy active baby na noc, a na dzień dadę, ale bywa że ma obtarte pachwinki po dadzie (raczkowanie) gdyż te gumki nie są tak elastyczne jak w pampersach ... ale bardzo rzadko i używamy ich dalej :)

kinga :))))))))) :-)

bietka a mi wlasnie ta siateczka w pampersach nie pasowala mala miala tylek obtarty od nich wole te bez siatki. teraz mamy pamersy zielone 3 i sa super i fajnie chlonne sa :)

Ja używam różnie i pappers, hugiss, happy i dada i szczerze dla mnie dada to rewelka. Pampers Oli przesikuje, huggis dla mnie śmierdzą i są sztywne takie dziwne, happy mogą byc ;-)

reklama
Do góry