reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Hej Dziewuszki, strasznie nam dzisiaj zeszło na mieście. Niedawno zjadłam obiadek i dochodzę do siebie.
Byliśmy dzisiaj podpisać umowę z fachowcami od dachu i przy okazji wyliczyć ile nas materiał będzie kosztował :szok: Po świętach musimy pojezdzić po innych firmach
Oj Aga:) jak mogłaś:)
6-kowa u nas też podobno w miarę mało dzieci i Kubek powinien się dostać.
Anisiaj, mama spełniła zachciewajkę:)
Bietka, nie cierpię takich spotkań gdzie ważniejszy jest wygląd niż obecność! Szkoda że nie napisałaś wcześniej a wysłałbym ci kieckę

reklama
no justi tak jest - widziałam rozmiary , nie zmieściłabym się :-D w 38 :)

bobo nie przesadzajmy :) mam podobną sukienkę jak Ty miałaś na chrzcinach ;-)

Bietka, to nowe dodatki, inne, fajna fryzurka, cyc do przodu i jedziesz ;)

Justi, spelnila :) kiedy ruszacie z budowa?

Dziewczyny, dwa pytania:
-co wklada sie do wozka latem, w sensie pod dziecko?
-jakie byly Wasze pierwsze pieluchy?

Anisiaj ja dawałam pieluszkę flanelową, a pierwsze pampersy to pampers jedynki w takim białym lub żółtym opakowaniu:)

no tak zrobię anisiaj :) :-)

ja wkładałam kocyk bawełniany lub samą poszewkę z kołderki ( pościel do wózka dostałam)
pierwsze pieluchy jakich używałam to pampers premium care newborn ( takie białe ze złotym napisem)
pampers-premium-care-1-newborn-2-5kg-78szt.jpg

aga jestem sama bo m ma spotkanie (jajeczko) wrrrrrr jestem ograniczona wrzuce weczorem lub jutro ok ??? :)

justi Ty pytalas o przepis na babke na g powinna byc babka majonezowa, jest pyszna robi sie szybko i zawsze sie udaje ;;)

bietka tak jak anisiaj mowi nowe dodatki, cyc do przodu i idziesz z usmiechem na twarzy ;-)

anisiaj ja moge wejsc z tel na g ale nic nie moge pisac ani na g ani na forum wrrrrr

Już lukam za przepisem.
Anisiaj ja używałam pieluszek Pampers 2. Takie żółte. Pampersów długo używałam, chyba do rozmiaru 4, 4+, a później dady. W wózek wkładałam pieluszkę flanelową.
Bietka, fajny dżołk 38! o mamo!:-) 42:tak:
Jak tylko zniknie śnieg ruszamy z budową. Umowę o dach mamy podpisaną na maj, bo jeszcze trzeba dobudować trochę poddasza.

Ostatnia edycja:
reklama
Ok, dzieki! To bede wkladac poszewke od poscieli, albo pieluche. No i dzieki za namiary na pampersy.

Bobo, bietka czym Wasze sie roznia? Te i te newborn, a inne opakowania.

Justi, kiedy bedziesz wiedziala czy Kuba sie dostal?

Kingus, ja kiedys normalnie wchodzilam na g z tel, a teraz nie wiem czemu nie moge :(

Ostatnia edycja:
Do góry