reklama
Martyna100
przyszła mamusia
dziewczynki mi też zmiana godziny nie pasuje, rano dopiero wyjeżdżamy z Krakowa....szkoda, tak bardzo chciałam się z Wami spotkać:-(
A może uda nam się wspólnie zorganizować wyjście na odnowiony basen Mosir?hmmm??
A może uda nam się wspólnie zorganizować wyjście na odnowiony basen Mosir?hmmm??
dziewczynki mi też zmiana godziny nie pasuje, rano dopiero wyjeżdżamy z Krakowa....szkoda, tak bardzo chciałam się z Wami spotkać:-(
ale szkoda......:--sorry2:a może pomyślcie o powrocie w niedzielę...
na basen bardzo chętnie ale poczekajmy aż maluchy wyzdrowieją...
teraz na mosirze promocja tanie pływanie -5zł
Ostatnia edycja:
Martyna100
przyszła mamusia
Madzienka w niedzielę wieczrem podpisujemy umowę z wynajmującymi mieszkanie więc powrót zaplanowaliśmy na poniedziałek
Też baaardzo żałuję, i będę nalegała na kolejne spotkanie np. na basenie
A dziś zobaczę jak się będę czuła to moze do Was zawitam na Pampersa:-):-):-)
Też baaardzo żałuję, i będę nalegała na kolejne spotkanie np. na basenie
A dziś zobaczę jak się będę czuła to moze do Was zawitam na Pampersa:-):-):-)
anaconda27
styczniówka2006
Mi też niestety godz. w poniedziałek nie odpowiada bo Maja z przedszkola ma wyjazd do teatru i chciałabym żeby tam pojechała, no chyba że będę sama :---(
maltanka
Fanka BB :)
mi też godzina nie za bardzo pasuje, a poza tym kto z mam pracujących miał być? może dajmy też im szanse na chociaż jedno spotkanie była godzina 17.00, potem cisza i nagle zrobiła się 10
Marta1981
Rodzyneczka
Chodzi o to że ekspertowi nie pasuje w godzinach wieczornych.
ja rozumiem i może mi się zaraz oberwie za to co napiszę ....
ale znów przez zmianę "experta" połowa z nas nie może uczestniczyć w spotkaniu ...
po to wcześniej ustalałyśmy godzinę by większość mogła sobie zaplanować
ja np załatwiłam sobie na 17stą "nianię" do bugi by posiedziała z małą, żebym mogła skorzystać z zajęć z fizjoterapeutą a nie ganiać za Gabi
ale znów przez zmianę "experta" połowa z nas nie może uczestniczyć w spotkaniu ...
po to wcześniej ustalałyśmy godzinę by większość mogła sobie zaplanować
ja np załatwiłam sobie na 17stą "nianię" do bugi by posiedziała z małą, żebym mogła skorzystać z zajęć z fizjoterapeutą a nie ganiać za Gabi
maltanka
Fanka BB :)
karlita zgodzę się z Tobą, po jaką ch... proponują, że wyślą nam eksperta skoro takie kwiatki wychodzą teraz
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
W poprzednim telefonie z J&J zostałam poinformowana o tym że ekspert będzie dostępny w ostatnim tygodniu września i orientacyjnie wstawiłam 27 - poniedziałek( większości pasował) bo wtorek nie pasował niektórym. Zadzwoniłam do Bugi i okazało się że w po południu mają zarezerwowane na urodziny na 12 dzieci (+ naszych co najmniej 10). Wczoraj miałam telefon i potem na maila potwierdzenie od J&J i prośbę o rezerwację sali w godzinach 10-12:30.Babeczki, ze względu na napięty grafik eksperta spotkanie przełożone na ostatni tydzień września - wstępnie wstawiłam 27 września,
Piszcie czy ten termin Wam pasuje i w jakich godzinach - przed czy po południu:-).