reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

reklama
dziewczynki mi też zmiana godziny nie pasuje, rano dopiero wyjeżdżamy z Krakowa....szkoda, tak bardzo chciałam się z Wami spotkać:-(

A może uda nam się wspólnie zorganizować wyjście na odnowiony basen Mosir?hmmm??

dziewczynki mi też zmiana godziny nie pasuje, rano dopiero wyjeżdżamy z Krakowa....szkoda, tak bardzo chciałam się z Wami spotkać:-(

A może uda nam się wspólnie zorganizować wyjście na odnowiony basen Mosir?hmmm??

ale szkoda......:-:)-:)sorry2::sorry2::sorry2:a może pomyślcie o powrocie w niedzielę...

na basen bardzo chętnie ale poczekajmy aż maluchy wyzdrowieją...
teraz na mosirze promocja tanie pływanie -5zł:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Madzienka w niedzielę wieczrem podpisujemy umowę z wynajmującymi mieszkanie więc powrót zaplanowaliśmy na poniedziałek:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Też baaardzo żałuję, i będę nalegała na kolejne spotkanie np. na basenie:tak::tak::tak:
A dziś zobaczę jak się będę czuła to moze do Was zawitam na Pampersa:-):-):-)

Mi też niestety godz. w poniedziałek nie odpowiada bo Maja z przedszkola ma wyjazd do teatru i chciałabym żeby tam pojechała, no chyba że będę sama :-:)-:)-(

ja rozumiem i może mi się zaraz oberwie za to co napiszę ....

ale znów przez zmianę "experta" połowa z nas nie może uczestniczyć w spotkaniu ...

po to wcześniej ustalałyśmy godzinę by większość mogła sobie zaplanować

ja np załatwiłam sobie na 17stą "nianię" do bugi by posiedziała z małą, żebym mogła skorzystać z zajęć z fizjoterapeutą a nie ganiać za Gabi :sorry:

reklama
Babeczki, ze względu na napięty grafik eksperta spotkanie przełożone na ostatni tydzień września - wstępnie wstawiłam 27 września,
Piszcie czy ten termin Wam pasuje i w jakich godzinach - przed czy po południu:tak::-)
.
W poprzednim telefonie z J&J zostałam poinformowana o tym że ekspert będzie dostępny w ostatnim tygodniu września i orientacyjnie wstawiłam 27 - poniedziałek( większości pasował) bo wtorek nie pasował niektórym. Zadzwoniłam do Bugi i okazało się że w po południu mają zarezerwowane na urodziny na 12 dzieci (+ naszych co najmniej 10). Wczoraj miałam telefon i potem na maila potwierdzenie od J&J i prośbę o rezerwację sali w godzinach 10-12:30.

Do góry