reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

reklama
W poprzednim telefonie z J&J zostałam poinformowana o tym że ekspert będzie dostępny w ostatnim tygodniu września i orientacyjnie wstawiłam 27 - poniedziałek( większości pasował) bo wtorek nie pasował niektórym. Zadzwoniłam do Bugi i okazało się że w po południu mają zarezerwowane na urodziny na 12 dzieci (+ naszych co najmniej 10). Wczoraj miałam telefon i potem na maila potwierdzenie od J&J i prośbę o rezerwację sali w godzinach 10-12:30.

Marta wyluzuj...szkoda Twoich nerwów...mysle że najwyzsza pora skończyć organizację tych spotkań...zawsze ktoś będzie niezadowolony...a Ty musisz tego wysłuchiwać.....
najpierw że trzeba płacić, teraz że zmiana godziny....

Żebyśmy mogły spotykac się popołudniu proponuję zmianę miejsca...w Bugi nasze maluchy zostałyby zadeptane przy takiej frekwencji jak jest popołudniami...:tak::tak::tak:macie jakąś propozycję:cool2:

Kto da radę to zapraszamy w poniedziałek na 10.30!!!

No właśnie kto będzie dopisujcie się
1) Marta z Julkiem
2) Madziara z Nelą
3) Madzienka z Julą
4) Nadulec z Ayką
5) Misia z Natalką??
6) Anaconda

Ostatnia edycja:
u mnie to będzie zależeć, czy przyjdzie wypłata:sorry::-(jeśli nie to ciężko będzie przyjechać, bo bak w aucie pusty...a mechanik dziś zgarnął 600 zł:wściekła/y::wściekła/y:a to był tylko przegląd rejestracyjny, wymiana olejów i takie tam pierdoły:crazy::crazy::crazy::crazy:

Ostatnia edycja:
.zawsze ktoś będzie niezadowolony...a Ty musisz tego wysłuchiwać.....
najpierw że trzeba płacić, teraz że zmiana godziny....

madzienka
bez przesady :eek: ale może chociaż raz dałybyśmy możliwość przyjść na spotkanie mamom pracującym, a nie one zawsze muszą się dostosowywać do nas :sorry: (większośc i tak już zrezygnowała z udzielania się:sorry:)

madzienka
bez przesady :eek: ale może chociaż raz dałybyśmy możliwość przyjść na spotkanie mamom pracującym, a nie one zawsze muszą się dostosowywać do nas :sorry: (większośc i tak już zrezygnowała z udzielania się:sorry:)

Kasia postaw się w sytuacji Marty, przecież to nie ona jest winna że tak wyszło....chciała dobrze, miała być 17

Lepiej już nic nie powiem bo będzie o dwa słowa za duzo....

Madzienka bardzo dobry pomysł żeby czasem w innym miejscu się spotkac i dać szanse mamom pracujacym .:happy:

Ja może będę sprawy rozstrzygnął sie w weekend. Jak już to będę ja Gabi i moja siostra Magda.

Madzienka bardzo dobry pomysł żeby czasem w innym miejscu się spotkac i dać szanse mamom pracujacym .:happy:

Ja może będę sprawy rozstrzygnął sie w weekend. Jak już to będę ja Gabi i moja siostra Magda.

Dla mnie może być weekend, popołudnia tylko zaproponujcie jakieś sensowne miejsce....

reklama
Mi się wydaje, że trzeba elastycznie podejść:sorry:czasem w tygodniu, czasem w weekend, raz rano raz po południu:tak:w ten sposób każdy będzie miał okazję "się załapać";-)oczywiście nie na siłę, zależnie od pogody (zwłaszcza jak się skończy ładna) i możliwości;-)Bugi wiemy, że lepiej przed południem...ale jak ktoś znajdzie coś innego i akurat po południu to czemu czasem nie spróbować...no i nie oszukujmy się, im więcej osób, tym mniejsza szansa, by wszystkim pasowało w tym samym czasie:sorry:

Do góry