Martyna100
przyszła mamusia
Wyszło jak wyszło...mnie nie będzie....szkoda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W poprzednim telefonie z J&J zostałam poinformowana o tym że ekspert będzie dostępny w ostatnim tygodniu września i orientacyjnie wstawiłam 27 - poniedziałek( większości pasował) bo wtorek nie pasował niektórym. Zadzwoniłam do Bugi i okazało się że w po południu mają zarezerwowane na urodziny na 12 dzieci (+ naszych co najmniej 10). Wczoraj miałam telefon i potem na maila potwierdzenie od J&J i prośbę o rezerwację sali w godzinach 10-12:30.
.zawsze ktoś będzie niezadowolony...a Ty musisz tego wysłuchiwać.....
najpierw że trzeba płacić, teraz że zmiana godziny....
madzienka bez przesady ale może chociaż raz dałybyśmy możliwość przyjść na spotkanie mamom pracującym, a nie one zawsze muszą się dostosowywać do nas (większośc i tak już zrezygnowała z udzielania się)
Madzienka bardzo dobry pomysł żeby czasem w innym miejscu się spotkac i dać szanse mamom pracujacym .
Ja może będę sprawy rozstrzygnął sie w weekend. Jak już to będę ja Gabi i moja siostra Magda.