reklama
Po poludni ani mi ani Madziarce nie pasuje...mamy basen
Rano jak najbardziej
a basenu nie macie w środę ????
a basenu nie macie w środę ????
nieeeeebo my chodzimy od poniedziałku na podzamcze, Madziarka chyba też bo pisała mi że odezwała się do niej ta babka, więc chyba zdecydowali się
w środę ma Maltanka i Mandziula
Marta1981
Rodzyneczka
Mi w sumie też rano, bo Olek w tym czasie w przedszkolu a nie może opuszczać zajęć.
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Pasuje mi też, ale wolałabym popołudniu bo rano Karol jest w przedszkolu, szkoda że tak daleko jeszcze do spotkania, ale co się odwlecze...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Marta1981
Rodzyneczka
Iza, ale możecie się spotkać same, w mniejszym gronie:-). A nic sie nie stanie jak Karolek opuści 1 dzień - u mnie sprawa inna - zerówka obowiązkowa i tylko zwolnienie lekarskie wchodzi w grę.
Poza tym w tej porze co miało być spotkanie, w Bugi są akurat urodziny na 12 osób i zgiełk większy.
Poza tym w tej porze co miało być spotkanie, w Bugi są akurat urodziny na 12 osób i zgiełk większy.
Martyna100
przyszła mamusia
Dziewczynki mi pasuje jak najbardziej ta data a godzina mi obojętna.
Na dzień dzisiejszy potwierdzam przybycie :-)
Na dzień dzisiejszy potwierdzam przybycie :-)
maltanka
Fanka BB :)
nie powiem, ale nastawiłam się na wtorek:-(
mi pasuje 17.00 jak najbardziej, rano nie wiem zalezy od pogody, jak będzie ładnie to P zostawi samochód i będziemy, jak nie to może być ciężko,
środy odpadają bo my mamy basen
mi pasuje 17.00 jak najbardziej, rano nie wiem zalezy od pogody, jak będzie ładnie to P zostawi samochód i będziemy, jak nie to może być ciężko,
środy odpadają bo my mamy basen
reklama
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Iza, ale możecie się spotkać same, w mniejszym gronie:-). A nic sie nie stanie jak Karolek opuści 1 dzień - u mnie sprawa inna - zerówka obowiązkowa i tylko zwolnienie lekarskie wchodzi w grę.
Marta - wiesz wolałabym nie robić Karolowi przerw w przedszkolu na takie atrakcje, jeszcze się przyzwyczai mały człowiek, a jak wiadomo do dobrego szybko można się przyzwyczaić
o której w ten wtorek planujecie, może sama przyjadę jak to rano będzie