reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

reklama
sunday_ a może jednak, z nami odpoczniesz za to psychicznie....przemyśl sprawę...
Na wątku głównym jest propozycja wtorkowego spotkania tak czy inaczej, żebyśmy się wszystkie zobaczyły....

Dziewczęta co Wy na to?

Siedzę i szukam co można robić jesienią z naszymi maluchami i znalazłam

1)Interaktywny Plac Zabaw - Warsztaty Kultury popołudnie na tygodniu ewentualnie weekend, wstęp bezpłatny
2)Strefa H2O – to co lubimy;) czyli woda, nowo otwierany basen na MOSiRze - Strefa H2O , godziny ranne, wstęp 5zl, więcej szczegółów wkrótce, bo 17 września basen dopiero zostanie otwarty
3)Akademia Zdrowego Rozwoju Pampers - AZR - Pampers 23 września, Plac Zamkowy, godz.11-18, wstęp bezpłatny
4)Wyprawa do Mini Zoo – w Leonowie Zwierzyniec | Zwierzyniec - Park Rozrywki w Niemcach

Macie jeszcze jakieś fajne miejsca które można odwiedzić w pochmurne dni???

Która z mam chętna dołączyć do nas??

1)Interaktywny Plac Zabaw - Warsztaty Kultury popołudnie na tygodniu ewentualnie weekend, wstęp bezpłatny
2)Strefa H2O – to co lubimy;) czyli woda, nowo otwierany basen na MOSiRze - Strefa H2O , godziny ranne, wstęp 5zl, więcej szczegółów wkrótce, bo 17 września basen dopiero zostanie otwarty
3)Akademia Zdrowego Rozwoju Pampers - AZR - Pampers 23 września, Plac Zamkowy, godz.11-18, wstęp bezpłatny
4)Wyprawa do Mini Zoo – w Leonowie Zwierzyniec | Zwierzyniec - Park Rozrywki w Niemcach

Super:-) zestawienie:-)
jak mi tylko cos wpadnie w oko-ucho i dam znac:-)

:szok::szok::szok:ale się napracowałaś:szok::szok::szok:brawo za zaangażowanie:tak::tak::tak::tak:jak coś
zauważę dam znać:tak::tak:

reklama
madzienka ślicznie się spisałaś, za rok będziemy z wami więcej odwiedzać ciekawych miejsc niech mi tylko gabi podrośnie

Do góry