reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

Mi się wydaje, że trzeba elastycznie podejść:sorry:czasem w tygodniu, czasem w weekend, raz rano raz po południu:tak:w ten sposób każdy będzie miał okazję "się załapać";-)oczywiście nie na siłę, zależnie od pogody (zwłaszcza jak się skończy ładna) i możliwości;-)Bugi wiemy, że lepiej przed południem...ale jak ktoś znajdzie coś innego i akurat po południu to czemu czasem nie spróbować...no i nie oszukujmy się, im więcej osób, tym mniejsza szansa, by wszystkim pasowało w tym samym czasie:sorry:

Misia super....oto mi chodziło:tak::tak::-)

reklama
Ja będę na pewno, zastanawiam się tylko jeszcze czy sama czy z Młodym:D
A co do kosztów to powiedzcie jak to wygląda, tak orientacyjnie, bo jak wiecie to będzie MÓJ PIERWSZY RAZ :D

Buziaki i dobrej nocki:)

ja będę z Gabi na 100%

dziewczynki trzeba poszukać miejsca gdzie można by było spotkać popołudniu

weźmy pod uwagę że nie każda z dziewczyn jest dyspozycyjna... bo dużo z nas pracuje lub wraca do pracy
i jeśli chcemy być zgraną lubelską grupą trzeba troszkę wymieszać te spotkanka ;-)

myślę ze dużo z nas chciało się spotkać z fizjoterapeutą a przez te wszystkie zmiany wyjdzie nas garstka ... a szkoda ...

i żeby nie było

MARTA tu żadna z nas nie ma do Ciebie pretensji!!!! TOBIE jesteśmy bardzo wdzięczne za czas jaki nam poświęcasz i że w ogóle chcesz organizować takie spotkania :-) a weźmy pod uwagę że jesteś zapracowaną mamuśką w ciąży i to z spoza miasta ;-) wielki szacun i ukłon w Twoją stronę!!

ja będę z Gabi na 100%

dziewczynki trzeba poszukać miejsca gdzie można by było spotkać popołudniu

weźmy pod uwagę że nie każda z dziewczyn jest dyspozycyjna... bo dużo z nas pracuje lub wraca do pracy
i jeśli chcemy być zgraną lubelską grupą trzeba troszkę wymieszać te spotkanka ;-)

myślę ze dużo z nas chciało się spotkać z fizjoterapeutą a przez te wszystkie zmiany wyjdzie nas garstka ... a szkoda ...

i żeby nie było

MARTA tu żadna z nas nie ma do Ciebie pretensji!!!! TOBIE jesteśmy bardzo wdzięczne za czas jaki nam poświęcasz i że w ogóle chcesz organizować takie spotkania :-) a weźmy pod uwagę że jesteś zapracowaną mamuśką w ciąży i to z spoza miasta ;-) wielki szacun i ukłon w Twoją stronę!!
Popieram w 100%

No właśnie kto będzie dopisujcie się
1) Marta z Julkiem
2) Madziara z Nelą
3) Madzienka z Julą
4) Nadulec z Ayką
5) Misia z Natalką??
6) Anaconda
7) izka-mummy-to-be z Karolkiem?
8) Karlita z Gabrysią

Widzę że tu takie awantury były :baffled::zawstydzona/y: :-(

ale frekwencja w poniedziałek jak na razie i tak dopisuje :tak: co mnie cieszy niezmiernie :tak:

I prawdą jest że przy takiej dużej grupie nigdy wszystkim się nie dogodzi...

Jestem też za spotkaniem np w weekend ale z tego co mi się przypomina to już miał być weekendowy wypad na spacer po botaniku i też nie wyszedł bo w weekend wszystkie gdzieś się rozjeżdżamy po rodzinach... :dry:;-)

Zresztą - myślę że prawda też jest taka że ciężko nam będzie znaleźć jakieś mało uczęszczane a fajne miejsce popołudniami bo jak coś jest fajne i czyste to ma popołudniami pełno gości bo ludzie poszukują i chcą chodzić z dzieciakami na różne atrakcje a miejsc takich naprawdę fajnych jest garstka :baffled::-:)sorry2: niestety....

reklama
Do góry