reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

reklama
:laugh: hej dziewczyny ja mialam to usg robione dokladnie w 12 i pol tygodniu. Natepne bedzie berdziej wyraziste bo mam je planowane za 2 miesiace czyli dzidzia bedzie juz miala wszystko wyksztalcone. Zobaczycie je na pewno

pozdrawiam was serdecznie

trzymjacie si e

aska

też obiecuję swoje wklei bo zamierzam zrobić 4d w 20-tym tygodniu to może pokaże co ma za skarby między nóżkami :)

Witamy :)
No w koncu i ja widzialam swojego maluszka :) Jejku niesamowite wrazenie. I slyszelismy jego serduszko. Spał sobie - blady swit - godz. 12.00, ma to po rodzicach, haha. Ale potem go obudzilismy i zaczal fikac nozkami. Teraz na 200 % do mnie dotarlo jaki cud nosze w sobie. Fantastyczne przezycie. Czego kazdej kobiecie z calego serca zycze:)

ja byłam w piątek na usg jejku ale przeżycie moje maleństwo fikało sobie w najlepsze!
pan doktor miał problem z wymierzeniem odpowiedznich części ciała ale w końcu się udało
i maluszek ma 6,3 cm (usg w 12 tyg i 5 dniu) kość nosowa 3,6 mm kość udowa 7 mm serduszko i kręgosłup w porządku i wogóle wszystko jest ok! słyszałam nawet serduszko. następne usg mam koło 10 lutego bo niestety
mam dość nisko łożysko i lekarz musi sprawdzić czy się podniesie mam nadzieję że wszystko będzie ok.!

reklama
Napewno sie podniesie Kamilko :) a to bicie serduszka to faktycznie super przezycie bylo ::) ;DJuz sie nie moge doczekac kiedy znowu je uslysze

Do góry