reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

AneczkaK ale śliczne :)  :)  :)  ja idę na USG 16 stycznia  ::) doczekać się nie mogę  ;D

reklama
To mój pęcherzyk w 4 tyg
kasidzidziu8es.jpg
[/URL]
Byłam już na drugim usg i widziałam serduszko ale z wrażenia płacząc zapomniałam zabrać karteczki cudowne uczucie.

do gina ide 24 stycznia... od razu po przyjezdzie... z ferii...
umowilam sie tefonicznie...bo chcialam isc idzisaj... by wiedziec jak sie czuje dzidzia... po tym moim przeziebieniu.... ale doktorek powiedzial ze jesli brzuch mnie nie bolal i nie mialam zawrtow głowy... to nie musze isc na badania...
wiecie co nigdy nie idzcie do kutnowskiego szpitala na usg... za 3d trzeba placic 80zl!!!!

a oto moj skarb na usg w 12 i pol tygodniu. Sa raczki, nozki no i chyba wszystko na swoim miejscu.

Załączniki

• Obraz 002.jpg
    Obraz 002.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 155
Ten pierwszy jest jak dzidzia ssie kciuk a teraz beda nozki ( od tylu) - najsmieszniejsze ejst to ze zeby uzyskac obraz nozek musialam troche poskakac bo dzidzia chyba jest bardzo wstydliwa i nie chciala pokazac.

Załączniki

• Obraz 004.jpg
    Obraz 004.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 150
reklama
Do góry