reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

AneczkaK ale śliczne :)  :)  :)  ja idę na USG 16 stycznia  ::) doczekać się nie mogę  ;D

reklama
To mój pęcherzyk w 4 tyg
kasidzidziu8es.jpg
[/URL]
Byłam już na drugim usg i widziałam serduszko ale z wrażenia płacząc zapomniałam zabrać karteczki cudowne uczucie.

do gina ide 24 stycznia... od razu po przyjezdzie... z ferii...
umowilam sie tefonicznie...bo chcialam isc idzisaj... by wiedziec jak sie czuje dzidzia... po tym moim przeziebieniu.... ale doktorek powiedzial ze jesli brzuch mnie nie bolal i nie mialam zawrtow głowy... to nie musze isc na badania...
wiecie co nigdy nie idzcie do kutnowskiego szpitala na usg... za 3d trzeba placic 80zl!!!!

a oto moj skarb na usg w 12 i pol tygodniu. Sa raczki, nozki no i chyba wszystko na swoim miejscu.

Załączniki

• Obraz 002.jpg
    Obraz 002.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 150
Ten pierwszy jest jak dzidzia ssie kciuk a teraz beda nozki ( od tylu) - najsmieszniejsze ejst to ze zeby uzyskac obraz nozek musialam troche poskakac bo dzidzia chyba jest bardzo wstydliwa i nie chciala pokazac.

Załączniki

• Obraz 004.jpg
    Obraz 004.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 147
reklama
Do góry