aha i wy tutaj piszecie że wasze maluchy tak ładnie w nocy śpią a mój jak zaśnie o 20 to o 23 budzi się na cyca i teraz od paru dni to budzi się w nocy co 2 godziny żeby zjeść.wcześniej przesypiał w nocy po 5 godzin budził się na jedzenie i dalej spał.teraz w sumie jak sobie poje to też dalej spi.ale dlaczego budzi się tak często??????
reklama
Tomola ja jak robiłam kaszke to nie patrzyłam dokładnie na temp....ale miałam to samo że zanim wymieszalam to stygławiec podgrzewałam tak zeby bylo akurat
Kira moj Piotrek je w nocy raz ale ja go nie oduczam...jak w nocy je co 5 godz to ok chyba że wstanie 3 godz od karmienia ostatniego to oszukuje herbatką
Kira moj Piotrek je w nocy raz ale ja go nie oduczam...jak w nocy je co 5 godz to ok chyba że wstanie 3 godz od karmienia ostatniego to oszukuje herbatką
Kludi
Mama Filipka i Franusia
A co do uklaskanej kupy o której pisałam rano to właśnie sie dowiedziałam od tatusia który przyszedł z pracy że wiedział że synek coś tam robił tylko nie był pewien a nie chciał mnie wyciągać z łóżka no i bąbel tak siedział z kupą jakąś godzineAch ci faceci szkoda słów
Claudi,nie wiem co Ci doradzic,może rzeczywiscie bedzie lepiej,jak na razie bedziesz podawac malemu tylko owocki z hipp,one są przeciez odpowiednie dla naszych maluchow.Zaobserwuj reakcje małego,jesli po odstawieniu jabłek robionych przez tesciowa nie bedzie mial problemow z kupami,to bedzie znaczyc,ze w nich tkwil problem.
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Claudi ja nie pomoge nic na zatwardzenia, bo mam ten sam problem. Oliver zuzywa wiecej pieluszek niz jak byl maly, bo cisnie co chwilka male smierdzace bobki.
Wczoraj pisałam, ze Oliver zaczął przewracać sie z pleców na brzuch a dzisiaj już nic innego nie robi tylko sie turla
Wczoraj pisałam, ze Oliver zaczął przewracać sie z pleców na brzuch a dzisiaj już nic innego nie robi tylko sie turla
edyta80
Mama 2001 i 2007 :-)
reklama
edyta80
Mama 2001 i 2007 :-)
Tomola niewiem co jest ale ten link nie chce mi sie poprawnie wstawic wiec skopij tylko od http łacznie z ta liczbą 248 i wstaw to w przegladarke to ci sie otworzy
Olka dziś zjadła pół dużego słoiczka potrawki z ziemniaków z królikiem hippa nawet nie pluła za dużo a mi to niesmakowało ochydzctwo:-( Kupy po tych obiadkach miesnych całkiem całkiem moze ciut gestsze.
Olka dziś zjadła pół dużego słoiczka potrawki z ziemniaków z królikiem hippa nawet nie pluła za dużo a mi to niesmakowało ochydzctwo:-( Kupy po tych obiadkach miesnych całkiem całkiem moze ciut gestsze.
Podziel się: