Antylopka potówki to nie są napewno, bo teraz jest dość ch,lodno, a czasem w domu nawet zimno, poza tym potówki byłyby tez raczej na pleckach itp. Ta wysypka jest raczej tłusta, nie sucha, takie grudki czerwone, więc mi to wyglada na trądzik niemowlęcy albo łojotokowe zap. skóry razcej niż alergię. No ale nie wiem i tak co to może być, na wszelki wypadek odstawiam krowę od jutra i zobaczęczy to coś da.
A co do spania w łóżeczku to dzieci chyba tak mają. Ja narazie sypiam z Ulą, bo jak ona co 2h jada w nocy to nie zdążyłabym nawet zasnąć między karmieniami gdybym musiała ja uspokajać w łózeczku a tak to zasypia przy cycu a ja zaraz potem. Odstawię ją do wyrka jak będzie dłużej sypiać, z Julka też tak miałam.
A co do spania w łóżeczku to dzieci chyba tak mają. Ja narazie sypiam z Ulą, bo jak ona co 2h jada w nocy to nie zdążyłabym nawet zasnąć między karmieniami gdybym musiała ja uspokajać w łózeczku a tak to zasypia przy cycu a ja zaraz potem. Odstawię ją do wyrka jak będzie dłużej sypiać, z Julka też tak miałam.