reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

no ale może ktoś
hasła zapomniał, założył nowe konto i wtedy do zamkniętego nie ma wejścia.
Tak dużo dziewczyn zniknęłao, ze aż dziwne. Zastanawiam sie co sie u nich dzieje, jak dzieciaki rosną.
Ciekawość mnie zżera :)

reklama
możemy reaktywować przeciez wątek otwarty również, bo jak mrozik pisze, nie wszystkie sa na zamknietym. Moga się tez pojawic nowe mamy.
o!! rikapa, z Poznania jesteś:D

to jak dziewczyny? Odważy się któraś i napisze co u Was słychac?
Na pewno część dziewczyn zagląda, tylko im sie pisać nie chce.
Prosze o mobilizacje i napisanie chociaż paru słów;-):sorry2:

CZEŚĆ DZIEWCZYNY :)
Pamiętacie mnie:) Jak ja tutaj dawno nei była jakieś 2 lata:) Jak wasze dzieci porosły :) pamiętam jak odliczaliśmy dla każdego do roczku:) Fajnie tak popatrzeć na zdjęcia już większych szkrabów:)
Nie było mnie tutaj tak długo bo to przeprowadzka, praca potem druga ciąża;) A jak juz chciałam się zalogować to hasła nei pamiętałam:) Witajcie ponownie :D:D
mam nadzieję,że jeszcze nas pamiętacie:) Teraz Karolka ma siostrzyczkę Justynę w grudniu skończyła rok:)
Pozdrtawiamy

Fiolka - ja pamiętam :)
Gratuluję drugiego szkraba. Jest nas coraz więcej "podwójnych" mam :)
Pisz częściej. Napisz jak sie dzieci dogadują.
Ja urodziłam w marcu. W ta niedzielę obchodziliśmy roczek. Moja młodsza -Wiki jest strasznym zazdrośnikiem i nie pozwala nawet braciszkowi dotknąć mamy

Cześć tez cię dobrze pamiętam:)
Moja Karola miała 2 lata jak się urodziła Justyna i na początku było nawet fajnie czyli pierwsze 2 tyg. Była zachwycona siostrzyczką ale potem już nie było tak fajnie:) Zrobiła się zazdrosna o nią, przeszkadzała a nie wspomnę ile razy dostała po głowie młodsza od niej:)teraz Justyn am a14 miesięcy a Karola tyle co twój i jest teraz na etapie naśladowania Młodszej siostry czyli robi się małą dzidzią co jest męczące. Bo jak sama się robierała , ubierała i jadła tak teraz mamy z tym problem. Ale za to juz lepiej się bawią chociaż potrafią sie pokłocić :)

reklama
U mnie Filip wogóle super ma podejście. Wiki sie za to na niego drze. Zabiera mu zabawki. Mówię Wam. Taka zaborcza z niej babka że aż sie boje ;)
Ale dzisiaj bez płaczu poszła do żłobka. Mamy więc mały sukces :)

Do góry