reklama
Edyta współczuje :-( ale dlaczego zaniósł małą do teściowej? nie rozumiem?
A mój Maciuś własnie zanął na dobre i mam nadzieje, że na długo
Natalia jak moja mama czy teściowa nie widzą pare dni małego to też już tęsknią i są strasznie podjarane ze mogą sie z nim zobaczyć to normalne jutro własnie jedziemy na cały dzień do mojej mamy i jest z tego powodu strasznie szczęśliwa
A mój Maciuś własnie zanął na dobre i mam nadzieje, że na długo
Natalia jak moja mama czy teściowa nie widzą pare dni małego to też już tęsknią i są strasznie podjarane ze mogą sie z nim zobaczyć to normalne jutro własnie jedziemy na cały dzień do mojej mamy i jest z tego powodu strasznie szczęśliwa
Pierwszy wnuczek mojej teściowej, zreszta mojej mamy tez....jak teściowa przyjdzie raz na tydzien na jakieś 2 godz sie z nim pobawić i go porozpieszczac to jest ok:-)ale wspolne mieszkanie to nie wiem raczej by nie wypaliłoja sie z własna mama kłóce hehe a co dopiero z teściową w koncu jakby nie patrzec to obca osoba
Edyta mąż pewnie zniósł małą żeby teściowa sie zajęła a ty żebyś miała troche luzu albo chciał mieć Ciebie tylko dla siebie he..?? :-)
Edyta mąż pewnie zniósł małą żeby teściowa sie zajęła a ty żebyś miała troche luzu albo chciał mieć Ciebie tylko dla siebie he..?? :-)
Gosia***
Fanka BB :)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAle się rozpisałyście. Ja tak jak już pisałam te kupki traktuję troche z przymrużeniem oka...niech tam sobie będą jakie chcą byle maluszek rósł
Jeśli chodzi o pieluszki to używamy Pampersów 3 bo w 2 było już troszeczkę za ciasno u nas Pampersy sprawdzają się idealnie:-)
Ktoś tu pytał jak podawać Debrodat???? Ja teraz tego nie stosuję ale przy Wiktorii stosowałam razem z Infacolem i właśnie jak skończył mi się infacol to wzięłam ten zakraplacz od buteleczki infacolu i nim podawałam również debridat
Jeśli chodzi o pieluszki to używamy Pampersów 3 bo w 2 było już troszeczkę za ciasno u nas Pampersy sprawdzają się idealnie:-)
Ktoś tu pytał jak podawać Debrodat???? Ja teraz tego nie stosuję ale przy Wiktorii stosowałam razem z Infacolem i właśnie jak skończył mi się infacol to wzięłam ten zakraplacz od buteleczki infacolu i nim podawałam również debridat
reklama
Raabit ale Nikodem od dwóch tygodni robi taką rzadka kupke. Mówiłam lekarzowi, ale on własciwie nic na to nie powiedział, pytał tylko ile razy bo jak by było częściej to już podchodzi pod biegunkę. A od wczoraj zaczął robic 3 x dziennie więc już sama nie wiem. Najpierw przez trzy dni nie robi a teraz trzy razy dziennie.
Podziel się: