reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Syska to całe szczęscie że wszystko się wyjaśniło. Fajnie że twoja mała przesypia całą nockę no ale karmisz ją butelką moja na cycku przesypia góra 6 godzin.

reklama
Hej dziewczyny widze, ze temat karmienia sie przewija:-) Moja mala jest karmiona moim mlekiem i zaspia po kapaniu okolo 20/21 i budzi sie kolo 1/1:30, choc dzisiaj obudzila ja kolka dopiero o 2:30.Potem zwykle przespi jeszcze chwile ale to juz takie spanie niespanie bo wlasciwie caly czas sie gniecie i ja przez to nie spie tylko czuwam. Za to w dzien to w ogole nie chce spac spi tak po 15/20 minut czasem ze godzinke sie zdrzemnie:-(

oj Edytko niestety...uwielbia smoka!!!:-D:tak:
Twoje malenstwo tez jest sliczniutkie i jak dzielnie glowke trzyma-brawo!!!:-)

Janbor ze spaniem w nocy to u mojego małego tak jak u twojej dzidzi..jak zasnie ok 20/21 to pobudka tak po 4 godzinach.l..ja sie ciesze że wstaje 2 razy bo myśle że to nie tak zle a bywaja i dni że wstaje raz w nocy jak zasnie np o 23 dopiero
raabit z tego co pisze na puszce to dzieciaczki w wieku 3 miesiecy powinny zjadac 150 ml a nie 180ml(oczywiscie według sztywnych reguł a jak wiadomo wychodzi inaczej zależy od dzidzi jak je)...moj zjada tak ok 140 do 160 ml to zalezy

hello:-)
w temacie spania - mój Chomcio zasypia raczej późno, bo najczęściej około 23. Śpi około 4-5 h (dzisiaj ponad 5:tak:), budzi się na karmienie i zmianę pieluszki i śpi dalej. Wstajemy około 7.30-8.30, także się wysypiam:-D

Druga sprawa - wczoraj miała smrodliwe purtki:eek::baffled:, a dziś rano jak walnęła kupajdę, to 3 chusteczki zużłam, aby pupcie wytrzeć;-):-p

Antylopka 3 chusteczki to i tak ekonomicznie:-Du nas zawsze schodzi z 5 albo 6 hehe..albo takie wielkie kupki robi albo mama tak nieporadnie wyciera:-p:eek::laugh2:

reklama
Do góry