reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

reklama
Edyta - super filmik Ola przecudowna, jak slodko karmi lale, taka opiekuncza

Aneta - Ala swietna na hustawce a i buziaki super daje, uwazaj teraz na chlopcow;-)

Zuzia wczoraj nauczyla sie muuuu i brum brum, codzien czegos nowego sie uczy, a czy Wasze dzieci to tak wyraznie mowia, bo Zuzia to na krowke mowi raczej"uuuuuuu" a na pieska "oł oł" i tak mysle ze jak dojda kolejne zwierzatka to bedzie jej ciezko bo jej sie samogloski skoncza:-D

A no i od kilku dni jej ulubione slowo to ne, czyli nie:tak:
I jak pies szczeknie w domu to krzyczy na niego, ale tak jakby sie klucila i nu nu jej robi

aneta456 tany tany Aluski suuuper :-D
Kira ale Adas dzielnie maszeruje, jakos sobie nie wyobrazam Kuby w tej roli jeszcze, choc wiem, ze to pewnie niedlugo nastapi ;-)

Dzięki dziewczyny za pochwały.
A dlaczego nie mogę zobaczyć Adasia?Nie mam tego filmiku tylko pokazuje mi się strona z innymi filmikami.

kurcze a mi się Kubus rozchorował, chyba i nas trzydniówka dopadla, nic innego nie podejrzewam, bo jak na razie ma tylko wysoką temperaturke 38.4 , zero innych dolegliwosci i co dziwne jest zywy jak codzien, apetyt tez nieziemski, wiec nie wiem co jest grane :confused:, czekam do jutra i zobaczymy czy wymaga to lekarza czy nie

Nata-Biedny Kubulek co za paskudna temperatura.Życzę żeby to była trzydniówka bo jest lepsza od innych chorób,jak przyszła tak pójdzie ani się obejrzysz.

Nata - czekamy na info z forntu trzydniowego!!:tak:
Ewelia - brawo dla Zuzi!! Moja Wiki (pisałam chyba przedwczoraj) gada ciągle, ale dla mnie to niestety mało zrozumiałe to wszytsko.... Od wczoraj na topie jest bła-bła (Maja mama oczywiście już baba z tego zrobiła!!:happy2:)
Kira24 - Adaś to juz maly podróznik! ASuper z niego tuptuś, Wikunia jeszcze nie czuje się pewnie bez przytrzymania.
Aneta - tany tany na hustawce są rewelacyjne. Oj rośnie Ci imprezowiczka:sorry2:

reklama
juz sama nie wiem , w nocy byl bardzo rozpalony, teraz oki.temperatura okolo 37.4 jest troszkę marudny, ale ani kaszelku, ani katarku nie widzę, za uszko tez się nie trzyma-wiec waham się czy leciec do lekarza czy nie, mamy tu na szczescie dyzury lekarzy po godzinach, wiec zobaczymy, bo jak na razie nic oprocz tej temperaturki mnie nie niepokoi

Do góry